Julefrokost

Hold jeres julefrokost på Flammen i Slagelse

Med plads til 175 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

Flammen i Slagelse inviterer vi både store og små selskaber indenfor til en skøn julefrokost. Hvad enten I kommer som et lille eller stort selskab, så kan vi finde plads til jer i restauranten.
Vi er derfor et oplagt valg til den store julefrokost med arbejdspladsen. Kommer du med en lille gruppe og foretrækker et mere privat hjørne, hvor der er plads til gode og dybe samtaler, så kan vi sagtens arrangere det. Fortæl os gerne om jeres behov og præferencer, når I booker bord. 

Nyd klassiske juleretter

På Flammen er vi kendt for vores store udvalg af blandt andet minimum 15 slags kød og 50 varianter i salatbaren, og i julen går vi selvfølgelig ikke på kompromis med mængderne.

Vores julebuffet byder på en bred vifte af delikatesser med alt fra klassiske brunede kartofler til velsmagende kamsteg med knasende svær. Uanset om du foretrækker kolde eller varme juleretter, er vores udvalg skræddersyet til at imødekomme enhver smag. Her er nogle af vores favoritter i julebuffeten:

  • Æg med rejer og mayonnaise
  • Laks og andre udsøgte fiskedelikatesser
  • Hønsesalat med frisk purløg og sprødt bacon
  • Tarteletter fyldt med hønsekød og hvide asparges
  • Traditionelle frikadeller og julemedister
  • Juleskinke, der er glaseret med velsmagende sennep
  • Et udvalg af salater, herunder en frisk grønkålssalat

Hvis I ønsker at gøre julefrokost-oplevelsen ekstraordinær, har I mulighed for at vælge vores All Inclusive-pakke, der indeholder en velkomstdrink, fri øl, sodavand, vin og kaffe og adgang til vores lækre dessertbuffet. Og I elsker cocktails, så kan I bestille All Inclusive med cocktails.