Julefrokost

Julefrokost i Randers

Har du i år fået til opgave at planlægge årets julefrokost? Så lad Restaurant Flammen i Randers hjælpe dig med at planlægge og facilitere den perfekte julefrokost for dig og dine venner, kolleger eller din familie.

Vi byder på hyggelige lokaler med plads til store og små selskaber, en stor og velsmagende julebuffet med noget for enhver smag samt muligheden for at få drikkevarer ad libitum. I skal altså blot nyde hinandens selskab og lade os stå for alt det praktiske.

Nyd kolde og varme juleretter i buffeten

Når I ankommer til Restaurant Flammen, vil I blive mødt af vores smilende personale, som vil servicere jer hele aften. Imens har vores dygtige kokke tændt op for grillen, så I har et bredt og lækkert udvalg af juleretter til rådighed. Du kan i buffeten finde klassikere, som lun leverpostej, marineret sild og brunede kartofler, men du kan også spise dig mæt i:

  • Saftigt andebryst
  • Klassiske tarteletter med fyld
  • Julemedister og frikadeller
  • Kamsteg med perfekt tilberedte svær
  • Hønsesalat med purløg og bacon
  • Laks a la jul med sesam og sennep
  • Frisk og sød grønkålssalat

I har mulighed for at bestille juleretterne, som er en del af vores grillbuffet, separat, så I blot skal vælge drikkevarer og eventuel dessertbuffet ved siden af, eller I kan vælge vores All Inclusive-pakke. Med All Inclusive får I den fulde oplevelse og kommer ikke til at mangle noget i løbet af aftenen. Her er der nemlig inkluderet velkomstdrink, drikkevarer ad libitum – i form af sodavand, vin, kaffe og te – og dessert.

Hvis selskabet gerne vil have cocktails, så kan I også bestille All Inclusive med cocktails. 

Hold store eller små julefrokoster på Flammen i Randers

Restaurant Flammen i Randers byder små og store selskaber velkommen til en mindeværdig aften. Vores rummelige lokaler kan huse både dig og din virksomhed eller dine venner eller familie. Vi sørger for den gode julestemning, overdådige mad og et smukt dækket bord til alle gæsterne, og så skal I blot koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Er I et mindre privat selskab, så kan vi forsøge at finde en intim og mere afskærmet krog i hjørnet af restauranten. 

Reservér dit bord hos os, og lad os tage hånd om alt det praktiske, så du og dine gæster kan sænke skuldrene og nyde julefrokosten uden stress og besvær.