Julefrokost

Julefrokost i Næstved

Med plads til 240 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

På Restaurant Flammen elsker vi julefrokoster, og derfor slår vi fra 10. november til 23. december dørene op for julesæsonens mange festligheder. Så tag dine venner, kolleger eller din familie med til en julefrokost i hyggelige omgivelser og med en buffet, der indeholder minimum 3 forretter, 15 slags kød, 50 varianter i salatbaren og meget mere.

Hold julefrokost i Næstved med stor julebuffet

Vi byder alle juleglade gæster velkommen til en aften fyldt med julestemning. Her kan I nyde en storslået julebuffet med flere af jeres yndlingsjuleretter og fortolkede versioner, som I garanteret også vil elske. Hvad enten du er til det kolde eller varme julebord, så kan du finde klassikerne hos os. Tag eksempelvis for jer af: 

  • Julelaks og andet fisk
  • Hønsesalat med purløg og bacon
  • Æg og rejer
  • Klassiske tarteletter med høns i asparges
  • Julemedister og -frikadeller
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Diverse julesalater, herunder grønkålssalat

Så længe buffeten er åben, kan I nyde alle de lækre juleretter. Men hvad er mad uden drikkevarer? Til at slukke tørsten byder vi på alt fra vand, sodavand, øl og vin, som I kan bestille separat. Hvis I ønsker ubegrænset adgang til drikkevarer, så kan I bestille vores All Inclusive-pakke, der giver jer drikkevarer ad libitum og dessertbuffet. Hvis jeres selskab elsker cocktails, så kan I også bestille All Inclusive med cocktails. 

Vi har masser af plads til jeres julefrokost i Næstved

Restaurant Flammen i Næstved byder vi både store og små selskaber velkommen med en varm og hjertelig modtagelse samt en enestående service. Vores charmerende lokaler kan rumme op til 240 gæster, hvilket gør det til det ideelle sted for virksomhedens store julefrokost. Samtidig har vi skabt hyggelige hjørner, der er perfekte til intime julefrokoster med venner. Disse hjørner giver mulighed for privatliv og sikrer en god akustik, så I kan nyde aftenen i godt selskab uden forstyrrelser.

På Flammen i Næstved tager vi os af alle de praktiske detaljer for at gøre jeres julefrokost nem og behagelig. Dette inkluderer smukt dækkede borde, et bredt udvalg af kolde og varme retter, drikkevarer, og vi står også for rengøring og opvask efter festen. Alt er sat op til den perfekte julestemning. Så book et bord hos os, og nyd jeres julefrokost uden stress og bekymringer.

Kontakt os, og book en plads

Har du spørgsmål til vores julebuffet, priser eller noget helt tredje? Så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig bedst muligt. Hvis du ønsker at booke plads til din julefrokost, så ring til 69 66 34 17.