Julefrokost

Julefrokost i Kolding med plads til 170 gæster

I vores sydjyske hjemstavn, Kolding, kender vi alt til storslåede madtraditioner. Og særligt i julesæsonen gør vi en dyd ud af at fusionere julens magi og de dybt forankrede sønderjyske traditioner. På Restaurant Flammen i Kolding inviterer vi dig og dit julefrokostselskab til at opleve den hjertevarme atmosfære og den lækre smag af julen.

Med plads til 170 gæster har vi plads til dit næste julefrokost selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

Som en tidligere gæst har udtalt, så har vi på Restaurant Flammen i Kolding et “sødt, smilende og imødekommende personale, der giver sig tid til hver enkelt gæst og gør oplevelsen ved at spise ude mere hyggelig, anderledes og speciel.” De vil gøre deres bedste for at give dig og dit lille eller store julefrokostselskab en uforglemmelig aften, med alt hvad I har brug for. 

Vi har i restauranten plads til 170 spisende gæster, så vi kan sagtens have besøg af dig og din virksomhed, uanset størrelsen. Og den gode akustik har vi også sikret, så I stadig kan have gode samtaler over bordet på trods af de mange mennesker. Er I et mindre selskab, kan vi finde et intimt hjørne til jer, hvor I kan nyde en mere privat stund. 

Nyd en stor julebuffet til jeres årlige julefrokost 

Vores julebuffet indeholder alt fra brunede kartofler til karrysalat og kamsteg med de sprødeste svær. Hvad enten I er til de kolde eller varme juleretter, så er der noget for enhver smag. Prøv eksempelvis vores:

  • Æg med rejer og mayonnaise
  • Julelaks og andre lækre fiskedelikatesser
  • Hønsesalat med frisk purløg og sprødt bacon
  • Tarteletter med høns og hvide 
  • Gammeldags frikadeller og julemedister
  • Juleskinke glaseret med sennep
  • Salater, herunder en frisk grønkålssalat

Hvis I sammen med jeres julebuffet ønsker en velkomstdrink, ubegrænset adgang til drikkevarer, som sodavand, øl og vin, samt dessertbuffet, så kan I bestille All Inclusive med eller uden cocktails. På den måde kommer I ikke til at mangle noget.

Vi glæder os til at se jer i Kolding

Har du spørgsmål til vores julebuffet, priser eller andet? Så står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt. Tøv derfor ikke med at kontakte os for at booke jeres plads på 69 66 34 17.

Vores restaurant i Kolding befinder sig på Haderslevvej 145, lige i udkanten af byen.