Julefrokost

Julefrokost fra 10. november til 23. december

Med plads til 350 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

Når dagene bliver mørkere, og julepynten kommer frem i butikkerne, så ved vi, at de årlige julesammenkomster nærmer sig. Til dig, der skal til at planlægge julefrokosten med dine venner, kolleger er din familie, byder vi på en nem, overskuelig og foretrukken løsning, der giver jer en mindeværdig stund. Læs mere om julefrokoster hos Flammen her på siden.

Fra 10. november til 23. december kan du fejre julen på Restaurant Flammen sammen med dit store eller lille julefrokost-selskab. Til de små selskaber vil vi med glæde finde et mere privat hjørne af restauranten, hvor der er rig mulighed for gode og dybe samtaler. Hvis I er et stort selskab, så sørg for at booke bord i god tid, så vi med sikkerhed kan finde plads til jer alle.

Nyd den store julebuffet i København

Hvis I leder efter et sted at holde en god og festlig julefrokost, så er Restaurant Flammen det oplagte valg. Vores julebuffet er fyldt med julefavoritterne og nye fortolkninger, som stensikkert vil efterlade selskabet både mætte og tilfredse, når aftenen er omme. Så længe buffeten er åben, kan I tage for jer af minimum 3 forretter, 15 forskellige slags kød, 10 slags tilbehør og mindst 50 varianter i salatbaren. I julebuffeten finder du blandt andet:

 • Klassiske tarteletter med fyld
 • Kamsteg med perfekt tilberedte svær
 • Saftigt andebryst
 • Julemedister
 • Frikadeller 
 • Hønsesalat med purløg og bacon
 • Laks a la jul med sennep og sesam
 • Frisk grønkålssalat med tørrede tranebær og appelsiner

Og skal aftenen sluttes af med lidt ris a la mande eller anden juledessert? Så tøv ikke med at bestille den populære og velsmagende dessertbuffet. 

Vi ønsker, at alle skal kunne spise med hos Flammen, derfor har vi også taget højde for allergener i buffeten. Hvis nogle af gæsterne har madallergier, er I mere end velkommen til at spørge vores tjenere til råds, så I ved, hvad I skal holde jer fra. I kan også på forhånd få et overblik over allergener i buffeten i vores allergiliste

Få en ekstraordinær julefrokost med All Inclusive

Selvom I har mulighed for at bestille julebuffeten separat og købe drikkevarer og dessertbuffet som tilvalg, har vi også skabt en fantastisk All Inclusive-pakke. Med den kommer I ikke til at mangle noget i løbet af aftenen.

Med All Inclusive får I ubegrænset adgang til både buffet og drikkevarer, herunder sodavand, øl, vin og kaffe eller te. Derudover vil I blive budt velkommen med en forfriskende velkomstdrink og slutte af med alle de søde sager, I kunne tænke, fra vores dessertbuffet.

For de af jer, der elsker cocktails, tilbyder vi også en All Inclusive-pakke med cocktails ad libitum. Dette giver jer mulighed for at nyde lækre cocktails fra det øjeblik, I ankommer, og helt indtil restauranten lukker. Det er svært at ønske sig mere.

Lad os stå for det praktiske til jeres julefrokost i København

At overlade alt de praktiske opgaver i forbindelse med julefrokosten til os er nemt og bekvemt. På den måde slipper I for stress og jag og kan i stedet læne jer tilbage i vores behagelige stole, nyde hinandens selskab og lade julefreden sænke sig. Vi sørger for:

 • At skabe den perfekte julestemning.
 • At pynte op og dække bord.
 • At sikre al den mad og drikke, I har brug for.
 • At rydde op, vaske op og gøre rent efter festen.

Hold også andre arrangementer hos Flammen

Hos Flammen elsker vi fester, og derfor står vi ikke kun til rådighed i den skønne juletid. Vi byder selskaber velkommen hele året rundt, hvad enten det er til fødselsdage, konfirmationer, jubilæer eller noget fjerde. Læs mere om vores selskaber, og bliv klogere på vores store grillbuffet, der tiltrækker et væld af gæster hver eneste aften. 

Book din julefrokost i København allerede nu

Mærker du en iver efter at reservere en plads til dit arrangement? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 69 66 34 17​​​​​​​​​​ og gennemføre din booking. Vi besvarer med glæde eventuelle spørgsmål, du måtte have, angående vores julebuffet, priser og andre praktiske oplysninger vedrørende din julefrokost. 

Vores restaurant i hjertet af København giver jer desuden nem adgang til byens barer og diskoteker, når I ønsker at fortsætte festlighederne efter vores lukketid Vi ser frem til at fejre julen sammen med jer!