Julefrokost

Julefrokost i Aarhus med plads til små og større selskaber

Med plads til 490 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæste.

Når julefrokost-sæsonen nærmer sig, så kan du på Restaurant Flammen booke bord til en festlig julefrokost med venner, kolleger eller familien. Vi har en af Danmarks største julebuffeter, så du og dine gæster kan få en mindeværdig aften med alt, hvad hjertet begærer af juleretter. Vi sørger for den hyggelige julestemning og alt det praktiske – så det eneste, I skal gøre, er at sænke skuldrene og nyde hinandens selskab.

Hvad enten du kommer med et lille og intimt selskab eller tager hele dit kontor med, så kan I holde den årlige julefrokost hos os. Vi har i vores restaurant i Aarhus plads til 490 gæster, og samtidig er der mulighed for at skabe mere private kroge til jer, der ønsker at fordybe jer i gode samtaler.

Oplev vores store julebuffet til jeres julefrokost i Aarhus

Hvis du allerede har prøvet vores grillbuffet, så ved du også, at vores buffet byder på minimum 3 foretter, 15 slags kød, 50 varianter i salatbaren og meget mere.

I juletiden indeholder den også en masse favoritter fra en klassisk dansk julefrokost, så du og dine gæster kommer ikke til at mangle noget. Vores dygtige ansatte fylder buffeten op med dine favoritter – nogle af dem med et moderne twist.

Holder du din julefrokost i Aarhus på Flammen, så kan I tage for jer af nedenstående udpluk af retter:

 • Klassiske tarteletter med høns og asparges
 • Kamsteg med knasende svær
 • Saftigt andebryst
 • Julemedister og krydrede frikadeller
 • Hønsesalat med purløg og bacon
 • Julelaks med sesam og sennep
 • Grønkålssalat med et juletwist

Har du eller nogle af dine gæster madallergier, så er I mere end velkommen til at spørge vores tjenere til råds eller se vores allergiliste, så I ved, hvad I med ro i sindet kan spise. 

All Inclusive: En julefrokost med det hele

Vil I gerne gøre jeres julefrokostoplevelse ekstra speciel? Så kan I bestille vores All Inclusive-pakke. Her får I ubegrænset adgang til både buffet og drikkevarer, herunder sodavand, øl, vin og kaffe eller te, så I ikke kommer til at mangle noget. Derudover bliver I budt velkommen med en forfriskende velkomstdrink og får adgang til vores lækre dessertbuffet.

For jer, der elsker cocktails, tilbyder vi også en All Inclusive-pakke med cocktails. Så kan I bestille skønne cocktails lige, fra I træder ind på restauranten, og indtil vi lukker. Hvad mere kan man ønske sig?

Overlad din julefrokost i Aarhus til Flammen

At planlægge en julefrokost kan være en omfattende opgave, især hvis det er 100 eller flere mennesker, der skal deltage. Hvor skal I være henne? Og hvem kan sørge for så meget mad? Det kan vi på Restaurant Flammen. Vi sørger nemlig for:

 • At pynte op og dække borde.
 • At kokkerere lækker dansk julemad.
 • At have kolde og varme drikkevarer klar.
 • At skabe den perfekte julestemning.
 • At gøre rent og vaske op, når jeres aften er slut.

Det er nemt og bekvemt, og I kommer desuden heller ikke til at vende pengepungen på vrangen. For kun 649 kroner skal I slet ikke bekymre jer om ekstra udgifter, fordi alt er inkluderet i All inclusive-pakken.

Hold julefrokost i Aarhus, Vejle, Randers, Aalborg eller…

Hvis Restaurant Flammen lyder tiltalende men I ikke befinder jer i nærheden af Aarhus, så har vi også restauranter med hyggelige omgivelser og god mad i andre jyske byer. Besøg eksempelvis også Viborg, Aalborg, Randers, Vejle og mange flere.

Her er buffeten lige så stor og overdådig som i Aarhus, og personalet møder dig med et smil og står altid klar til at hjælpe jeres selskab. Og selvom størstedelen af vores restauranter ligger i Jylland, kan I heldigvis også finde os i Odense og flere steder på Sjælland. 

Ønsker du at reservere et bord til din julefrokost i Aalborg? 

Hvis du allerede nu er klar til at booke en plads til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 69 66 34 17​​​​​​​​​​. Vi besvarer med glæde også eventuelle spørgsmål, du måtte have, vedrørende vores julebuffet, priser og andre praktiske detaljer i forbindelse med din julefrokost.

Vores restaurant i Aarhus er beliggende i centrum af byen, og derfor har I ikke langt til byens barer og diskoteker, når I skal videre efter restaurantens lukketid. Vi glæder os til at fejre julen med jer.