Julefrokost

Vi byder store og små selskaber velkommen til julefrokost i Aalborg

Med plads til 410 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

Når julefrokost-sæsonen for alvor går i gang, så kan du overveje at holde julefrokost på Restaurant Flammen. Vores sønderjyske rødder og passion for mad ses tydeligt i vores julebuffet, der er en af Danmarks største og indeholder en masse klassiske juleretter samt en masse spændende fortolkninger.

Du og dine gæster kommer ikke til at mangle noget, når I booker en julefrokost hos os. Læs mere om julebuffeten og muligheden for at holde julefrokost her på siden. 

Fra 10. november til og med 23. december åbner vi dørene for store og små julefrokost-selskaber. I vores restaurant har vi plads til 410 gæster, så selv den store virksomhed finder vi plads til. I skal selvfølgelig bare sørge for at bestille plads i god tid. Kommer du med et lille og intimt selskab, så kan vi forsøge at finde et afskærmet og mere privat hjørne i restauranten, så I kan nyde hinandens selskab. 

Nyd vores julebuffet til din julefrokost i Aalborg 

Hos Flammen er vi kendt for vores store og overdådige grillbuffet – og vi går selvfølgelig ikke på kompromis med hverken mængde eller kvalitet, når det bliver jul. Tværtimod gør vi vores bedste for at genskabe juleklassikerne samt lave spændende fortolkninger.

Vores julebuffet indeholder kolde og varme retter, så du kan vælge noget fra det klassiske frokostbord men også spise dig mæt i traditionelle retter, som vi kender fra julens traditioner. Tag eksempelvis for dig af vores:

 • Klassiske tarteletter med fyld
 • Kamsteg med sprøde svær
 • Saftigt andebryst
 • Julemedister
 • Frikadeller 
 • Hønsesalat med purløg og bacon
 • Laks a la jul med sennep og sesam
 • Frisk grønkålssalat med tørrede tranebær og appelsiner

I kan nyde minimum 3 forretter, 15 slags kød, 10 slags varme retter og mere til, så længe buffeten er åben, og hertil kan I overveje hvilke og hvor mange drikkevarer, I har brug for i løbet af jeres aften. Hvis du eller nogle af gæsterne har madallergier, kan I se vores allergiliste, eller I kan spørge vores tjenere til råds og blive skarpe på, hvilke retter og madvarer, som I burde holde jer fra. 

Bestil All Inclusive til jeres julefrokost

I kan sagtens bestille grillbuffeten separat og købe drikkevarer samt dessertbuffet som tilbehør. Men med vores All Inclusive-pakke får I ubegrænset adgang til både buffet og drikkevarer, herunder sodavand, vin, kaffe og te. Med All Inclusive kommer I ikke til at mangle noget ved bordet. Derudover vil I få en velkomstdrink samt adgang til vores dessertbuffet.

Til jer, der elsker cocktails, tilbyder vi All Inclusive inkl. cocktails, så I kan bestille cocktails, fra I ankommer og indtil restauranten lukker. Hvad mere kan man ønske sig? Der er altså ingen tvivl om, at du og dine gæster vil gå herfra tilfredse og mætte. 

Nem julefrokost i Aalborg: Vi står for det praktiske

Hvis du har fået til opgave at planlægge årets julefrokost på dit arbejde eller med din vennegruppe, så står vi klar med en hjælpende hånd og klarer arbejdet for dig. Med en julefrokost på Flammen bliver det ikke nemmere – vi sørger nemlig for: 

 • At skabe julestemning med perfekt pynt og borddækning.
 • At kokkerere lækker julemad.
 • At have kolde og varme drikkevarer klar til gæsterne.
 • At gøre rent og vaske op, når festen slutter.

Vi har flere restauranter i det jyske

Befinder du dig i det midtjyske, så har vi også hyggelige restauranter i Randers og Viborg, som du kan besøge i den magiske juletid. Også her vil stemningen være i top ligesom den altid gode kundeservice. Vi bestræber os på, uanset hvilken restaurant du besøger, at give vores kunder en mindeværdig aften. 

Kontakt os, og book bord til din julefrokost i Aalborg

Hvis du allerede nu er klar til at booke bord til dit selskab, så giv os et kald på 69 66 34 17​​​​​​​​​​​​​​​​. Vi besvarer også gerne de spørgsmål, du måtte have, til vores julebuffet, priser og diverse praktiske detaljer i forbindelse med julefrokosten. 

Vores restaurant i Aalborg befinder sig i den gamle Bio 5, som er en smuk gammel bygning med historie og sjæl – og det afspejles også i vores restaurant. Fordi vi ligger i Østerågade 28 – i centrum af byen – så kan I nemt fortsætte festlighederne på en bar eller en klub, når Restaurant Flammen lukker.