Selskaber på Flammen

Afhold arrangementer i Slagelse på Flammen

Hos Restaurant Flammen i Slagelse har vi rummelige lokaler til dit selskab, så du kan invitere til firmafest, julefrokost, konfirmation, barnedåb eller lignende.

Flammen skaber rammerne for dit arrangement

Har du et arrangement, som du skal bruge lokaler til at afholde? Så kan du vælge Restaurant Flammen i Slagelse, hvor vi har plads til hele dit selskab. Vores store restaurant kan nemlig rumme flere 100 mennesker ad gangen, og du kan derfor invitere hele slænget. Det gælder, uanset om det er i privat eller professionel sammenhæng. Derfor kan du holde alt lige fra firmafest og julefrokost til barnedåb og konfirmation hos Restaurant Flammen i Slagelse.

Vil du høre mere om dine muligheder for at afholde dit arrangement i Slagelse hos Restaurant Flammen? Så kom forbi restauranten, eller ring på telefon +45 44 22 33 63, og hør, om vi har plads til jer. Hvis dit selskab er på 16 personer eller derunder, har du også mulighed for at bestille bord online.

Hold et arrangement i Slagelse, hvor der er styr på maden

Når du afholder din konfirmation, julefrokost, firmafest eller lignende hos Restaurant Flammen i Slagelse, er der allerede styr på maden – og vi lover, at der er noget til enhver smag. Dine gæster kan nemlig gå på opdagelse i det store udvalg af mad i vores buffet, hvor de kan finde:

  • Mindst tre forskellige forretter
  • Mindst 50 forskellige varianter i salatbaren
  • Mindst 15 forskellige slags kød
  • Mindst 10 slags varmt tilbehør

Du kan se vores kuvertpriser her, hvor du også kan tage et kig på vores All Inclusive samt All Inclusive med cocktails tilbud. Vi gør vores arbejde grundigt, men servicerer samtidig vores gæster hurtigt – derfor er ventetiden på mad og drikke heldigvis ikke særlig lang. Bliv klogere på vores menu, og hvilken slags mad du kan få hos Flammen.

Du styrer tempoet på arrangementet

Når du afholder festen hos Restaurant Flammen, er det dig, der styrer tempoet. Så hvis du har planlagt nogle lege i forbindelse med arrangementet, sørger vi for, at de kan blive afholdt. Vi sikrer, at I har god tid til at få alle taler fortalt, og at der samtidig er mad til de sultne. Hos Restaurant Flammen kan du altså nemt holde en god fest, hvor vi står for maden, drikkevarerne og – selvfølgelig – oprydningen, når gæsterne er taget hjem.

Afhold arrangementet i hjertet af Slagelse midtby

Skal hele aftenen foregå på Restaurant Flammen, eller skal I videre, når restauranten lukker? Vores lokaler ligger midt i Slagelse by, så du og resten af selskabet kan tage videre i byen på en af de mange hyggelige barer. Her kan I nyde drinks, cocktails, øl og vin hele natten. 

Afhold dit arrangement hos Flammen, og få de bedste rammer for en god aften – eller blot starten på den – i godt selskab.

Læs mere om Restaurant Flammen Slagelse, se menuen og book et bord lige her.