Flammens store buffet

Buffet i Horsens

Restaurant Flammen i Horsens er et spisested med plads til både familie og venner. Kom ind og prøv vores store grillbuffet, der sikrer lækker mad til enhver smag.

Vi har altid mindst 15 slags kød på grillen, og vores salatbar indeholder 50 forskellige varianter. Med høj service og en indbydende buffet er restauranten i Horsens et idéelt valg, uanset om du skal spise med venner eller er et par, der ønsker en romantisk aften.

Flammen i Horsens er placeret overfor Harald Nyborg og Bygma på Høegh Guldbergs Gade 36 med gode muligheder for parkering. I den hyggelige restaurant får du et stort udvalg af lækkert kød og frisk salat. Ved grillen finder du vores udskærer, der står klar til at servere et stykke kød efter dine præferencer. Du kan vælge mellem kalve- eller lammeculotte, krondyr, angus bøffer, go’e ben og meget mere.

Derudover har vi minimum 10 varme retter, 3 forskellige saucer med bearnaise- og whiskysauce samt en kæmpe salatbar, som indeholder alt fra coleslaw, cherrytomater, forskellige typer pesto, tzatziki og ostetern. Udover den gode mad tilbyder vi et stort udvalg af forskellige vine, både rød-, hvid-, mousserende-, port- og rosévin. Vi tilbyder naturligvis også øl og vand samt kaffe, te og dessert til gæster med en sød tand.

Læs mere om Restaurant Flammen Horsens, se menuen og book et bord lige her.