Salatbuffet

Flammens salatbar

Hos Restaurant Flammen har vi et stort udvalg, som ikke inkluderer kød. Blandt andet mere end 50 varianter i vores salatbar.

Salatbar med alt, hvad hjertet begærer

Gode råvarer, nye opfyldninger og mindst 50 forskellige varianter. Så kort kan det siges om vores salatbar, men der gemmer sig mange flere fordele. Hos Restaurant Flammen kan du blande din helt egen salat med alle dine favoritter. Et lækkert tilbehør eller måltid med sunde vitaminer og en skøn dressing.

Det fungerer jo godt. Det der salat. Det kan både være sprødt, men også sundt og nærende. De grønne råvarer er en god smagsoplevelse. Derfor vil vi heller ikke have, at du bliver skuffet. Med mere end 50 forskellige varianter af salater, har vores salatbar helt sikkert noget for dig. Med vores friske salatbuffet hos Restaurant Flammen kan du:

  • Vælge mellem minimum 50 slags salater og frisk brød
  • Mikse dine egne favoritter og smagskombinationer
  • Stille den lille sult eller spise salaten som hovedret

Udvalget i vores salatbar kan variere i perioder. Dog vil du blandt andet kunne finde en klassisk, dansk salat bestående af gulerødder, agurk, icebergsalat og tomat. Er du til andre salater, har vi naturligvis også pasta vendt i pesto, sorte oliven, dressing og meget mere. Pynt din salat med små toppings, såsom vindruer, rosiner, kerner og ananas.

Det er selvfølgelig ikke alt, for du har også mulighed for at dykke ned i vores 3 forskellige forretter med blandt andet laks og tarteletter. Vil du gerne krydre din tallerken med lidt varmt, så er der også 10 lækre varme retter med i prisen. Her finder du vores lækre champignoner, cremekartofler og meget, meget mere.

Hver aften er det muligt at bestille vores buffet uden kød fra kun 169 kr.

Fredag, lørdag og helligdage 199 kr.

Kender du én, der fortjener en bid af den gode salatbar? Giv dem et gavekort. Det kan anvendes i alle vores restauranter og er gyldig i tre år.

Prøv vores salatbuffet hos Restaurant Flammen

Når du bestiller vores salatbuffet, får du adgang til det kæmpe udvalg. Her har vi alt fra grøntsager, salat, frugt, croutoner, pasta, nødder, perlebyg, pesto og meget mere. Derudover har vores salatbuffet også et spændende udvalg af toppings og dressing. Måske har du lyst til tzatziki, grov remoulade, bearnaise dip eller Thousand Island-dressing?

En af de mange fordele ved at besøge vores salatbuffet er, at du kan komme igen og igen. Det vil sige, at du kan tage lige så mange portioner, som din bukseknap tillader det. Uden at betale ekstra. For hvorfor nøjes med én tallerken, når nu maden smager godt? Det synes vi i hvert fald er synd. Hvis du derfor vil prøve lidt af det hele i vores salatbuffet, har du muligheden.

Skyl din salat ned med forfriskende kolde drikke. Vi har alt fra øl og cider, sodavand, vand, bobler, vin og cocktails. Når du er lige ved at være mæt, er det bare om at kaste dig over vores lækre dessertbuffet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Flammen.