Flammens store buffet

Flammens buffet i Viborg

Leder du efter en stor og overdådig grillbuffet i Viborg? Så er du mere end velkommen hos Restaurant Flammen, der tilbyder, alt hvad hjertet begærer af kød, salater, varme retter, tilbehør og desserter. Du kan nyde vores grillbuffet i hverdagene og i weekenden sammen med dine nærmeste. Vores kompetente personale glæder sig til at tage imod jer. Læs mere her på siden, og få indblik i, hvad buffeten byder på.

Nyd vores smagfulde buffet i Viborg

Med Restaurant Flammens grillbuffet kommer du ikke til at mangle noget. Det er altså det perfekte sted at tage hen, hvis du vil have mest muligt ud af dine penge. Uanset om du er til de lette eller tunge retter, så kan du finde et væld af klassikere og favoritter her. I grillbuffeten står vores udskærer klar til at præsentere vores udvalg af kød, hvorefter kødet bliver skåret ud til dig. 

I vores lækre buffet kan du desuden spise dig mæt i:

  • 3 forskellige forretter
  • 15 slags kød
  • 10 slags varme retter
  • 50 varianter i salatbaren
  • Friskt brød
  • Altid 3 saucer

I kødsortimentet – der består af alt fra kamsteg, andebryst og julemedister til struds, krokodille og kænguru – har vi desuden gjort det nemt for dig at vælge, om du vil have rosa eller gennemstegt kød. Du skal blot kigge efter det gennemstegte kød på den ene side af grillen og det rosastegte kød på den anden side. 

Til at slukke tørsten kan du tilkøbe vand, vin, øl, sodavand, kaffe med mere. Skal du nyde et saftigt stykke kød, så rådgiver vores dygtige personale dig gerne til, hvilke drikke der passer godt til hvilket kød.

Vi har taget højde for allergener i buffeten

Du kan sagtens nyde et velsmagende måltid hos Restaurant Flammen uden at bekymre dig om allergener. Hvis du er allergisk, så kan du på denne komplette allergiliste se, hvad de forskellige produkter indeholder af allergener, og derved hvad du skal holde dig fra. Du kan også spørge personalet til råds på restauranten, så vil de rådgive dig ud fra dine behov.

Bestil bord til buffet, eller kontakt os

Har du allerede nu besluttet at besøge Restaurant Flammen i Viborg, så kan du bestille bord med det samme. Du kan også se buffetens åbne- og lukketider, så du bedre kan planlægge, hvilket tidsrum du og dit selskab skal komme i. 

Du er mere end velkommen til at henvende dig med diverse spørgsmål angående buffeten, allergener eller noget helt tredje, så vil vi vejlede dig bedst muligt. 

Telefon: 44 22 33 56
E-mail: kontakt@flammen.com