Flammens store buffet

Flammens buffet i Vejle

På Restaurant Flammen i Vejle kan du nyde en stor og lækker grillbuffet sammen med hele familien. Vores udvalg byder på madoplevelser for både store og små samt forskellige smagspræferencer. Du kan besøge Restaurant Flammen i hverdagene eller weekenden til en almindelige aften ude, eller du kan holde din fødselsdag her og få fødselsdagsfordele.

Prøv den velsmagende buffet i Vejle

På Restaurant Flammen har vi en af Danmarks største grillbuffeter. Her får du rigtig meget for pengene, og du kommer uden tvivl til at gå herfra glad, tilfreds og dejlig mæt. I buffeten har vi et væld af lette og tunge favoritter samt det mere snaskede eller sunde, alt efter hvad du er til. Buffeten mangler rent ud sagt ikke noget. 

Er du til kød, så står vores udskærer klar ved grillbuffeten til at præsentere vores overdådige udvalg af kød. I buffeten kan du desuden nyde:

  • Minimum 3 forretter
  • 15 forskellige slags kød
  • Minimum 10 varme retter
  • Salatbar med minimum 50 varianter
  • Friskt brød
  • Altid 3 saucer

Kødudvalget består af alt fra oksespidsbryst og Black Angus til farseret vildsvin og kænguru. Men inden du kommer for godt i gang med grillbuffeten, kan du med fordel nyde godt af vores forretter og den store salatbar. Derudover har vi også skønne desserter, til dig der har en sød tand. 

Ønsker du at nyde lidt vin, øl eller sodavand til din mad, så kan du tilkøbe det ved siden af grillbuffeten. Vores personale står desuden klar til rådgive dig til, hvilke drikke du bør vælge til dit foretrukne kød.

Allergener i buffeten

På Restaurant Flammen skal alle have mulighed for at nyde et godt måltid. Derfor har vi taget højde for diverse allergener, så du ikke behøver bekymre dig. På vores allergiliste kan du få et overblik over de forskellige produkter, samt hvad de indeholder af allergener. På den måde kan du være godt forberedt og på forhånd vide, hvad du skal holde dig fra i buffeten. Ellers kan du også spørge vores personale til råds.

Besøg Restaurant Flammen i Vejle

Kom ind i restauranten, og nyd maden samt den gode service. Vores personale har altid fokus på at give kunderne en skøn og dejlig aften, og derfor vil du blive mødt med smil og hjælpsomhed. Restauranten er velindrettet med en dejlig akustik, som skaber en intim stemning for dig og dit selskab. Det er altså et ideelt sted at tage hen på date, familietur eller andet. 

Har du allerede planlagt dit besøg? Så anbefaler vi, at du booker bord online eller ringer til os. Så er du garanteret en plads og en hyggelig aften på Restaurant Flammen.

Telefon: 35 26 63 65