Flammens store buffet

Flammens buffet i Sønderborg

På Restaurant Flammen i Sønderborg åbner vi dørene for en af Danmarks største grillbuffeter i hverdagene og i weekenden.
Vores alsidige buffet byder på noget for både store og små, kræsne og altspisende. Der er rig mulighed for, at du kan fylde tallerkenen med lækre snaskede retter eller mere sunde alternativer, alt efter hvad du foretrækker. Gå på opdagelse i buffetens indhold her på siden, og book bord til en hyggelig aften i selskab med familie, venner eller kollegaer.

Glæd dig til en overdådig buffet i Sønderborg

Trænger du til en aften, hvor du ikke selv skal kokkerere? Eller er en aften med ubegrænsede smagsoplevelser lige sagen? Så besøg Restaurant Flammen, og nyd godt af de mange valgmuligheder. Her skal du bare lade dig servicere og sørge for at nyde dit selskab. 

Vores buffet er både stor og godt placeret. Du skal derfor ikke stå i lange køer for at komme til din mad. Når du ønsker mere mad, skal du blot tage en ny tallerkenen og udforske alt det, du endnu ikke har prøvet. For enden af grillbuffeten finder du et stort udvalg af forskellige kødvarianter, som vores udskærer vil præsentere for dig. Så skal du have det gennemstegt eller rosastegt? Du kan få det, ligesom du vil have det i vores populære grill. I kødsortimentet kan du få flere klassikere som kamsteg, kalve- og oksecuvette og andebryst. Udvalget mangler mildest talt intet – og det samme gælder for resten af buffeten

Udover de 15 forskellige slags kød består buffeten af: 

  • Mere end 3 forskellige forretter
  • Mindst 50 sunde muligheder i vores salatbar
  • Mindst 10 varme retter 
  • Friskbagt brød 
  • 3 delikate saucer

Er du særligt til de varme retter, så glæd dig til stegte svampe, flødekartofler, lune frikadeller, pomfritter og kyllingenuggets. Vi har desuden et delikat udvalg af vin og øl, som du kan nyde til maden. Du kan af vores personale få rådgivning til, hvilke vine og øl der passer bedst til dit foretrukne kød. Som en god afslutning på aftenen kan du fodre din søde tand med en lækker dessert – prøv eksempelvis vores brownie, cookies eller pandekager.

Du behøver ikke bekymre dig om allergener

Er du allergisk overfor nødder, æg, gluten, mælk eller andet, så behøver du ikke bekymre dig. Du kan nemlig få et godt overblik over produkternes allergener i vores allergiliste og på den måde vide, hvad du skal holde dig fra. Du kan også altid spørge vores dygtige personale, når du ankommer.

Book bord til buffet i Sønderborg

Er du allerede nu ved at planlægge dit besøg på Restaurant Flammen, så kan du booke dit bord med det samme. Når du og dit selskab ankommer vil I blive mødt med god betjening, smil og hjælpsomhed, og I vil med garanti få en rigtig god oplevelse. 

Hvis du ønsker at pifte aftenen op med lidt ekstra, så kan du bestille All Inclusive til hele selskabet. I denne pakkeløsning får du udover grillbuffeten også velkomstdrink, drikkevarer ad libitum og en valgfri dessert.