Flammens store buffet

Flammens buffet i Slagelse

Flammens buffet i Slagelse er centralt beliggende i hjertet af midtbyen. Så kan du nemt komme forbi til en god aften med fantastisk mad.

Få stillet sulten i Flammens buffet

Hos Restaurant Flammen kan du gå på opdagelse i en stor grillbuffet med mindst 15 slags kød, en stor salatbar med frisk tilbehør, og derudover kan du vælge mellem et væld af varme retter. Med andre ord er der noget for enhver smag, og du kan med fordel invitere hele familien eller dine venner med på Restaurant Flammen. Vi står klar til at give dig og dit selskab en god og hyggelig aften med en masse velsmagende mad.

Klik her, og book et bord med det samme.

Gå på opdagelse i den store grillbuffet, og vælg dine favoritter

Mørt kød, frisk salat og varmt tilbehør. Restaurant Flammens buffet i Slagelse har det hele – og der er ikke noget, du ikke må sætte tænderne i. Du har nemlig helt frit valg mellem alt det, vores buffet byder på, og du har altså de bedste forudsætninger for at forlade restauranten med maven fuld af god mad. Restaurant Flammens buffet i Slagelse byder på:

  • Mindst tre forskellige forretter
  • Mindst 15 forskellige slags kød
  • Mindst 50 forskellige varianter i salatbaren
  • Mindst 10 slags varmt tilbehør

Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere om menuen og buffeten hos Restaurant Flammen her.

Find rundt i buffetlabyrinten hos Flammen i Slagelse

Vores buffet i Slagelse er placeret midt i restauranten, så du ikke har langt til den lækre mad, uanset hvor du sidder. Buffetområdet består af to lange buffeter. I starten af buffeten finder du forretterne og salaten, i midten er vores brød og varme retter, hvorefter du kommer til vores populære grillbuffet. I grillbuffeten finder du både gennemstegt og rosastegt kød, så du kan få det, du foretrækker.

Hvis munden ikke løb i vand i forvejen, så gør den det sikkert nu – men vi er ikke helt færdige.

Der er altid mindst 15 forskellige slags kød, såsom oksemørbrad, krondyr, vildsvin og meget andet. Du kan altid spørge vores grillmestre til råds, når du vil vide mere om kødet. Og vi har naturligvis forskellige saucer, som du kan hælde over kødet for at sætte prikken over i’et.

Spis fra en fantastisk buffet i Slagelse til en skarp pris

Lyder Restaurant Flammens buffet i Slagelse som noget for dig? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord online. Du kan også tage et kig på de skarpe priser her. Vi tilbyder selvfølgelig også takeaway i Slagelse, hvis du gerne vil nyde den gode mad i hjemmets vante rammer.