Flammens store buffet

Flammens buffet i København

Slå et smut forbi Nyropsgade i København, og prøv vores kæmpe grillbuffet, der byder på noget for enhver smag. I hverdagene og weekenden åbner vi dørene for lækker mad og god stemning, som du kan nyde med både venner, familie og kollegaer. Vores buffet er en af Danmarks største, så der er altså rig mulighed for at fylde tallerkenen med alle elementer fra madpyramiden. Her på siden kan du få et bedre indblik i, hvad vores buffet i København består af.

Nyd en alsidig buffet i København

Er du til det lette eller tunge? Det sunde eller snaskede? Uanset hvad du foretrækker, så kan du finde det i grillbuffeten hos Restaurant Flammen. Vi har sørget for, at vores store buffet er centreret i restauranten, så du nemt kan tilgå den fra flere sider – og undgå at stå i en lang kø.

Ved grillbuffeten finder du vores populære grill, og her vil du blive præsenteret for en masse saftigt kød af vores udskærer. Du kan vælge dit favoritkød, prøve noget du ikke har smagt før eller bare smage lidt af det hele. Nyd alt fra argentinske pølser og Go’e ben til krondyr og kænguru. Kødsortimentet mangler intet – og det samme gælder for resten af buffeten. 

Udover 15 forskellige slags kød, kan du nyde godt af: 

  • 3 forskellige lækre forretter
  • Mindst 50 sunde muligheder i vores salatbar
  • Mindst 10 varianter af udsøgt varmt tilbehør 
  • En masse friskbagt brød 
  • Altid 3 delikate saucer

De varme retter byder på noget for både store og små – eksempelvis stegte svampe, lune frikadeller, flødekartofler, kyllingenugget, pomfritter og meget mere. Hvad med lidt drikkevarer til det udsøgte kød? Vores personale står klar til at rådgive dig til, hvilken øl eller vin der passer bedst til dit foretrukne kød. Du kan med fordel også runde aftenen af med en kop kaffe, imens du nyder en pandekage, brownie eller en masse softice.

Allergi? – Ingen grund til bekymring

Hvis du er allergisk overfor gluten, æg, nødder eller noget helt fjerde, så kan du stadig få noget ud af vores grillbuffet. Vi har nemlig sørget for et varieret udvalg, der sikrer, at alle kan være med. Vi har desuden sammensat en allergiliste over alle produkterne samt tilhørende allergener. Her kan du nemt få et overblik over, hvad du bør holde dig fra i buffeten. Er du i tvivl, så henvend dig til vores dygtige personale.

Book bord til Flammen i København

Restaurant Flammen er det perfekte sted at tage hen, hvis du har brug for ubegrænset adgang til velsmagende mad og en aften i godt selskab. Vær opmærksom på, at buffeten lukker, lidt tid inden restauranten lukker. Du kan også bestille All Inclusive til hele dit selskab, hvor du får drikkevarer ad libitum og en dessert med til grillbuffeten.  Hvis du vil være sikker på at få en plads til dig og dine gæster, så anbefaler vi, at du booker bord med det samme. Vores personale glæder sig til at facilitere en skøn aften med god service, lækre retter og fantastisk stemning.