Flammens store buffet

Flammens buffet i Horsens

Restaurant Flammen i Horsens er et populært spisested med plads til både familie og venner. Her kan du og dit selskab prøve vores store grillbuffet, der tilbyder retter for både store og små. Vi byder dig velkommen til en overdådig grillbuffet i hverdagene og weekenden, og vi håber, at du får en uforglemmelig aften hos os. Her på siden kan du læse mere om, hvad grillbuffeten på Flammen i Horsens indeholder, allergener og bordbestilling.

Oplev grillbuffeten i Horsens

På Flammen er vi kendt for det store udvalg af velsmagende retter, som mætter og tilfredse besøgende hver eneste aften. Kan du godt lide en varieret tallerken? Så får du altså rigtig meget for pengene med vores grillbuffet. 

Hvis du er vild med en god omgang veltilberedt kød, så står vores udskærer klar til at præsentere det eminente udvalg af kød. Du skal blot tage for dig. Vi tilbyder desuden både rosa og gennemstegt kød, så du kan få dit kød, præcis som du ønsker. 

Udover de 15 forskellige slags kød, kan du også nyde godt af:

  • Minimum 3 forretter
  • Salatbar med minimum 50 varianter
  • Minimum 10 varme retter
  • Altid 3 saucer
  • Friskt brød

Har du allergi?

Hvis du lider af allergi, så behøver du ikke bekymre dig om at fylde tallerkenen op med alverdens lækre retter hos Restaurant Flammen. Du kan nemlig med vores komplette allergiliste danne dig et overblik over, hvad produkterne indeholder af allergener, og derved hvad du bør holde dig fra. Du kan også altid spørge vores dygtige personale til råds, så vil de hjælpe dig ud fra dine behov. 

Book bord til vores buffet i Horsens

Kunne du tænke dig at nyde godt af en af Danmarks største grillbuffeter? Så book dit bord til Flammen i Horsens med det samme, og glæd dig en aften ude. Hvis du har spørgsmål til buffeten, allergener, booking eller noget fjerde, så er du velkommen til at kontakte os.