Flammens store buffet

Flammens buffet i Holstebro

På Restaurant Flammen kan du opleve en stor og lækker grillbuffet med en masse favoritter, klassikere og nye fortolkninger. Som gæst får du ikke kun gode smagsoplevelser, du får også en upåklagelig service af vores altid smilende og hjælpsomme personale. Vores buffet er centreret i midten af restauranten, så du let og hurtigt kan komme til den via tre indgange og derved ikke vente i en lang kø.

Oplev vores store udvalg i grillbuffeten i Holstebro

Skal dit velsmagende måltid helst være en god variation af madpyramiden? Eller skal du bare have snask, så det batter? Uanset hvad du er til, så kan du finde det i buffeten hos Restaurant Flammen i Holstebro. Selve buffeten er placeret centralt i restauranten, så du kan tilgå den forskellige steder fra – du kommer derfor nødigt til at stå i kø og vente på din mad.

For enden af buffeten står vores udskærer klar ved den populære grill, og her kan du få en god præsentation af det kød, vi tilbyder. Er du til okseblomme, andebryst, eller krondyr? Eller hvad med lidt kænguru? Kødudvalget mangler intet, og du kan desuden få stegt dit kød, lige som du vil have det.

Udover 15 forskellige slags saftige kødvarianter, så får du altid:

  • Mere end 3 forretter
  • 50 varianter i salatbaren
  • Minimum 10 varme retter
  • Friskt brød
  • Altid 3 saucer

Hvis du lider af allergi, så har vi sammensat en allergiliste, der hjælper dig med at få overblik over buffetens produkter og tilhørende allergener.

Bestil bord til grillbuffeten i Holstebro

Har du brug for en aften ude, hvor du bare skal lade dig servicere? Så besøg Restaurant Flammen i Holstebro, og oplev den store, velsmagende grillbuffet af gode råvarer. Og husk, at til de mindste har vi et væld af børnefavoritter – så du kan sagtens tage hele familien med.

Book bord med det samme, og glæd dig til en hyggelig aften.