Flammens store buffet

Flammens buffet i Aarhus

Goddag, og velkommen til Restaurant Flammen – stedet hvor smagsoplevelser og utallige valgmuligheder går op i en højere enhed. Vores grillbuffet byder på et væld af klassiskere og favoritter samt nye spændende fortolkninger for både store og små. Vores smilende personale står klar til at give dig og dine nærmeste en fantastisk aften, så I alle går herfra glade, tilfredse og ikke mindst mætte. Læs mere her på siden, hvad du kan forvente at finde i buffeten.

Nyd den lækre grillbuffet i Aarhus

Skal dit velsmagende måltid helst være en god variation af madpyramiden? Eller skal du bare have snask, så det batter? Uanset hvad du er til, så kan du finde det i buffeten hos Restaurant Flammen i Aarhus. Selve buffeten er placeret centralt i restauranten, så du kan tilgå den forskellige steder fra – du kommer derfor nødigt til at stå i kø og vente på din mad.  

For enden af buffeten står vores udskærer klar ved den populære grill, og her kan du få en god præsentation af det kød, vi tilbyder. Er du til okseblomme, andebryst, eller krondyr? Eller hvad med lidt krokodille eller kænguru? Kødudvalget mangler intet, og du kan desuden få stegt dit kød, lige som du vil have det. 

Udover 15 forskellige slags saftige kødvarianter, så får du altid:

  • Mere end 3 forretter
  • 50 varianter i salatbaren
  • Minimum 10 varme retter
  • Friskt brød 
  • Altid 3 saucer

Hvis du lider af allergi, så har vi sammensat en allergiliste, der hjælper dig med at få overblik over buffetens produkter og tilhørende allergener.

Ønsker du at bestille bord?

Har du brug for en aften ude, hvor du bare skal lade dig servicere? Så besøg Restaurant Flammen i Aarhus, og oplev den store, velsmagende grillbuffet af gode råvarer. Og husk, at til de mindste har vi et væld af børnefavoritter – så du kan sagtens tage hele familien med.

Book bord med det samme, og glæd dig til en hyggelig aften.