Flammens store buffet

Flammens buffet i Aalborg

På Restaurant Flammen kan du opleve en stor og lækker grillbuffet med en masse favoritter, klassikere og nye fortolkninger. Som gæst får du ikke kun gode smagsoplevelser, du får også en upåklagelig service af vores altid smilende og hjælpsomme personale. Vores buffet er centreret i midten af restauranten, så du let og hurtigt kan komme til den via tre indgange og derved ikke vente i en lang kø.

Oplev vores store udvalg i grillbuffeten i Aalborg

Buffetområdet er nemt og intuitivt at finde rundt i. Så hvis du bruger alt for lang tid deroppe, er det kun på grund af de mange valgmuligheder. I vores store udvalg af lette og tunge retter er der rig mulighed for at lave en varieret tallerken, som opfylder alle kravene til madpyramiden. For enden af buffeten finder du den populære grill, hvor vores udskærer står klar med både gennemstegt og rosastegt kød. Men bare rolig, vores udskærer skal nok guide dig og præsentere alt det lækre kød, der blandt andet består af okseblomme og krondyr til kænguru.

Udover 15 slags kød i grillbuffeten, finder du også: 

  • Mere end 3 forretter
  • 50 varianter i salatbaren
  • Minimum 10 varme retter
  • Altid 3 saucer
  • Friskt brød 

Til buffeten kan du tilkøbe lidt vin, øl, sodavand, som fuldender smagsoplevelsen. Har du brug for at vide, hvilken vin eller øl der passer godt til dit foretrukne kød, så henvend dig til personalet. Har du efterfølgende plads i maven til lidt sødt, så har vi et eminent udvalg af desserter til at runde aftenen af med.

Allergener i buffeten

Er du allergiker? Så kan du stadig nyde godt af vores velsmagende buffet i Aalborg. Vi har nemlig sammensat en komplet allergiliste over alle produkterne og tilhørende allergener, så du ikke behøver bekymre dig, når du fylder tallerkenen. Er du i tvivl, så tøv ikke med at spørge personalet til råds.

Bestil bord til grillbuffeten i Aalborg

Hvis du endnu ikke har prøvet en af Danmarks største grillbuffeter, så bør du stærkt overveje at besøge Restaurant Flammen, næste gang du skal ud at spise med venner eller familie. Buffeten byder endda også på favoritter til de mindste. 

Så hvad venter du på? Bestil dit bord med det samme, og glæd dig til en overdådig aften. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til buffeten, åbningstider eller andet.