Information

Flammens store buffet

Kæmpe grillbuffet

Har du lyst til at smage meget forskelligt? I vores grillbuffet byder vi hver aften på min. 3 forretter, min. 15 slags kød, min. 10 slags varmt tilbehør og en stor salatbar med min. 50 varianter. Spis så meget, du har lyst til.

Se grillbuffeten
Arrangementer

Arrangementer

Skal du holde et arrangement? Uanset om det er for dit firma, privat eller andet, så er Restaurant Flammen en mulighed. Med vores buffet er det nemt for gæsterne selv at vælge, hvad de har lyst til at spise, og der er noget for enhver smag.

Læs mere
Restaurant Flammen

Selskaber

Vi vil med glæde byde dit selskab velkommen i vores restauranter, hvad enten det er konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden fest. Vi har faciliteterne til at rumme dit kommende selskab.

Læs mere

Hos Restaurant Flammen i København er der hver aften min. 15 slags kød på grillen

Hver aften har du mulighed for at smage alle de forskellige typer kød, vi har på grillen. Vi har meget forskelligt at byde på, blandt andet oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme, go’e ben, argentinerpølser og meget mere.

Restaurant Flammen København

I april 2017 åbnede vi vores restaurant på Nyropsgade. Hvis I allerede kender Flammen, vil I nok lægge mærke til en lidt anderledes stil her. Stemningen og den hyggelige dæmpede belysning er den samme som i vores andre restauranter, men restauranten på Nyropsgade har et moderne twist. Leder du efter en lækker buffet i København, hvor I helt sikkert ikke går sultne hjem fra, så besøg os.

Restauranten i København har naturligvis samme Flammeånd, som resten af vores restauranter. Det skal handle om hygge og god mad uden, at det koster en bondegård.

Buffet i København

Hvis I skal ud at spise i København og I rigtig gerne vil have lidt af det hele, så har vi en stor grillbuffet, der byder på et lækkert udvalg af 15 slags kød, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren. Der er altså rig mulighed for at blive “richte godt sat” (rigsdansk: rigtig godt mæt) når I besøger vores grillbuffet i København.

Familierestaurant i København

Vores restaurant i København egner sig rigtig godt som familierestaurant. Vi har både højstole, aktivitetshæfter og tablets, som I meget gerne må låne, hvis børnene skal beskæftiges, mens I spiser. Vores grillbuffet er også meget børnevenlig med retter som nuggets, pommes frites og kød med kartofler og sovs. Dette gælder naturligvis for alle vores restauranter.