FAMILIERESTAURANT

Skal børnene forkæles lidt ekstra i vinterferien?

Så ta’ dem med på Flammen, og lad dem spise sig mætte og tilfredse for kun kr. 49,- inkl. softice ad libitum søndag til torsdag fra 11. februar til og med 25. februar 2024.

Ferie handler nemlig om at sætte farten ned, hygge med dem du holder af og nyde et godt måltid mad! Og vi hjælper gerne med det sidste, så du ikke behøver bruge tid på indkøb og forberedelser – og vi tager selvfølgelig også opvasken.

Vi har noget for enhver smag – både til børn og voksne. Og så har vi altid min. 15 forskellige slags kød på grillen, en salatbar med over 50 forskellige varianter og mange smagfulde forretter. I vores varme tilbehør finder børnene deres favoritter, såsom nuggets, frikadeller og pommes frites.

Og glem nu ikke at gemme plads til desserten. Børn under 12 år kan nyde godt af al den softice de kan rumme, for der er nemlig softice ad libitum med i Flammens brandvarme vinterferietilbud.

*Gælder kun for børn under 12 år og op til 4 børn pr. voksen, der spiser hos os i perioden 11. februar til og med d. 25. februar. Børn under 4 år spiser gratis. Gælder kun søndag – torsdag i uge 7 og 8. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.