Torsdag d. 14. marts introducerer vi vores nye forårs- og sommermenu i alle vores 17 restauranter
Du kan se frem til alle disse smagfulde retter
🔥 Forårssalat med årstidens melon, salatost, sød balsamico og sweetdrops
🔥 Frikadeller med Flammens hjemmelavede klassiske kartoffelsalat
🔥 Hønsesalat med bacon og sprød rugbrød
🔥 Gratineret grøntsagslasagne med spinat
🔥 Sprød bruschetta med tomatsalsa, tapenade og grov baguette
🔥 Majskolber med smør
🔥 Flammens nye Mac n’ Cheese med ost og pasta
🔥 Sprød Samosa med krydret hummus
🔥 Lammeculotte med hvidløg og rosmarin
🔥 Stegte grønne asparges med rødløg og smør
🔥 Klassisk rødgrød med fløde
🔥 Luksusflødeboller i forskellige varianter
🔥 Pannacotta med mango og passionsfrugts coulis