Torsdag d. 14. marts introducerer vi vores nye forårs- og sommermenu i alle vores 17 restauranter

Du kan se frem til alle disse smagfulde retter

🔥 Forårssalat med årstidens melon, salatost, sød balsamico og sweetdrops

🔥 Frikadeller med Flammens hjemmelavede klassiske kartoffelsalat

🔥 Hønsesalat med bacon og sprød rugbrød

🔥 Gratineret grøntsagslasagne med spinat

🔥 Sprød bruschetta med tomatsalsa, tapenade og grov baguette

🔥 Majskolber med smør

🔥 Flammens nye Mac n’ Cheese med ost og pasta

🔥 Sprød Samosa med krydret hummus

🔥 Lammeculotte med hvidløg og rosmarin

🔥 Stegte grønne asparges med rødløg og smør

🔥 Klassisk rødgrød med fløde

🔥 Luksusflødeboller i forskellige varianter

🔥 Pannacotta med mango og passionsfrugts coulis