Grillbuffet

Prøv vores populære grillbuffet

Vi går op i god mad og store mængder. Derfor er vi stolte af vores store grillbuffet, der indeholder alt, hvad du kan drømme om af overdådige retter. Grillbuffeten er omdrejningspunktet i vores restaurant, og her finder du noget for enhver smag af kød, salater og varme retter. 

  • Forretter: Har du en forkærlighed for forretter? Så vil det glæde dig at høre, at vi altid har minimum 3 forretter i vores buffet, som du kan starte med. Det kan eksempelvis være supper eller fiskeretter. 

  • Salatbar: Til dig, der foretrækker altid at have lidt grønt på tallerkenen, tilbyder vi en stor salatbar med 50 forskellige varianter. Her har vi alt fra sammensatte sæsonsalater, diverse udskårne grøntsager, så du kan mixe din egen salat, og toppings. 

  • Varme retter: Tilbehør på tallerkenen kan virkelig sætte prikken over i’et til ethvert måltid. Derfor har vi sikret et stort udvalg af varme retter, såsom kartofler, pommes frites og nuggets, samt sovser. 

  • Kød: Med mere end 15 forskellige slags kød, er der rig mulighed for at spise dig mæt i nogle favoritter og samtidig prøve noget helt nyt. Vidste du for eksempel, at vi serverer kænguru-kød, som er en australsk delikatesse? Du kan selvfølgelig også nyde mere ordinært kød, såsom kalkun, pølser, ribs, kalvecuvette og andet. Vores udskærere står klar til at præsentere de forskellige valgmuligheder, når du kommer forbi med din tallerken. Og det bedste af det hele er, at du kan tage, så mange gange du har lyst. 

Dessertbuffet til den søde tand

Når du har nydt alle de lækre retter fra vores grillbuffet, kan du fortsætte din madoplevelse med vores fantastiske dessertbuffet. Her kan du forkæle dig selv med en bred vifte af søde fristelser, der vil tilfredsstille enhver dessertelskers smagsløg.

Vores dessertbuffet inkluderer lækre pandekager med is, cremede mousser, lækre brownies og forfriskende softice med toppings – alt sammen i ubegrænsede mængder. Uanset, om du er til chokolade, frugt eller en kombination af begge, vil vores dessertbuffet helt sikkert tilfredsstille din søde tand.

med dessertbuffeten samt kaffe og te, inden festlighederne slutter eller fortsætter et andet sted. 

I har også mulighed for at bestille All Inclusive med cocktails eller alkoholfri øl og vin, alt efter hvad du og resten af selskabet foretrækker. 

Bemærk, vores restauranter i at Horsens og Vejle ikke tilbyder dessertbuffet. Her kan du i stedet bestille desserter fra menukortet enkeltvis.

Book bord, eller kontakt os

Ved du allerede nu, at du skal besøge Flammen i den nærmeste fremtid? Så kan du nemt booke et bord og sikre dig en plads. Ved at reservere på forhånd undgår du at skulle vente og er i stedet garanteret en plads til dig og dine gæster. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du altid tage kontakt til Flammen, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. 

Softice ad libitum med toppings

Det er ikke nødvendigt at bestille adgang til hele dessertbuffeten for at få softice. All you can eat-softice kan også bestilles til din grillbuffet, så du kan nyde den cremede softice sammen med minimum 10 slags topping, såsom marshmellows, lakrids- og chokoladedrys, krymmel og saucer

All Inclusive med ubegrænset drikkevarer

Restaurant Flammen er det perfekte sted at besøge, hvis du er på udkig efter en uforglemmelig aften, hvor intet mangler. Med vores All Inclusive pakke kan du få den ultimative All you can eat (and drink)-oplevelse. Denne pakke er særligt velegnet til jer, der fejrer en begivenhed, såsom fødselsdag, julefrokost, jubilæum eller andet.

Med All Inclusive starter du med en velkomstdrink, hvorefter du og dine medbesøgende kan tage for jer i grillbuffeten. Undervejs har I mulighed for at få glassene fyldt op med øl, vin, sodavand og vand, indtil I ikke ønsker mere. Sidst på aftenen kan I slutte af

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Flammen.