
Nyhed på Flammen
- S
- M
- O
- K
- E
- D
- K
- Ø
- D
Prøv en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Du finder de to langtidsrøgede udskæringer i ægte, autentisk BBQ-stil på grillen.
Book bord
OKSEROAST
Røgetid: op til 9 timer
“Okseroast er både mør og lækker. Jeg glæder mig til, du skal smage den”
– Morten, Kvalitetschef
Denne nye og lækre okseudskæring langtidsrøges i op til 9 timer og er inspireret af argentinske traditioner med en speciel og unik røgeteknik, som gør kødet til en helt særlig mør og lækker smagsoplevelse.
Book bordDUROC CUBES
Røgetid: op til 10 timer
“Vi har lyttet til jer, Duroc Cubes er tilbage i en lækker røget version”
– Morten, Kvalitetschef
En eftertragtet klassiker vender tilbage i en ny, langtidsgrillet og røget udgave. Vi røger vores Duroc grisebryst i op til 10 timer, derefter færdigtilbereder vi kødet i vores køkkener og marinerer det i vores egen smagfulde BBQ-marinade.
Book bord