Nyhed på Flammen

  • S
  • M
  • O
  • K
  • E
  • D
  •  
  • K
  • Ø
  • D

Prøv en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Du finder de to langtidsrøgede udskæringer i ægte, autentisk BBQ-stil på grillen.

Book bord

OKSEROAST

Røgetid: op til 9 timer

“Okseroast er både mør og lækker. Jeg glæder mig til, du skal smage den”

– Morten, Kvalitetschef

Denne nye og lækre okseudskæring langtidsrøges i op til 9 timer og er inspireret af argentinske traditioner med en speciel og unik røgeteknik, som gør kødet til en helt særlig mør og lækker smagsoplevelse.

Book bord

DUROC CUBES

Røgetid: op til 10 timer

“Vi har lyttet til jer, Duroc Cubes er tilbage i en lækker røget version”

– Morten, Kvalitetschef

En eftertragtet klassiker vender tilbage i en ny, langtidsgrillet og røget udgave. Vi røger vores Duroc grisebryst i op til 10 timer, derefter færdigtilbereder vi kødet i vores køkkener og marinerer det i vores egen smagfulde BBQ-marinade.

Book bord
Se Morten, Kvalitetschef, tilberede Okseroast og Duroc Cubes 

Hvordan tilbereder vi smoked kød?

Prøv disse smagfulde sammensætninger

Prøv disse smagfulde sammensætninger 

Jacobsen Brown Ale er et oplagt valg til vores røgede udskæringer. Den nødde- og karamelagtige smag med en mild bitterhed fremhæver dybden i kødet og skaber en harmonisk smagsoplevelse.

Er du mere til et friskere udtryk? Så nyd smagen af vores udskæringer med en Juicy IPA! Denne frugtige og tropiske øl balancerer de røgede noter i kødet og bringer nye nuancer frem i smagen.

Book bord
Jacobsen Brown Ale
Jacobsen Juicy IPA