Flammen Kolding

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Kolding

I bil?

Restauranten ligger lige overfor Netto, lige ved krydset og overfor Q8-tanken.

Der er få parkeringspladser i baggården bag ved restauranten. Kør ind ad den lille sidevej, hvor der er et skilt ved fortovet, hvorpå der står “Auto Mester”.

Der er også mulighed for parkering lige overfor restauranten ved Netto, vælger man at holde derovre, må man holde der 1 time (husk p-skiven).

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

Lige her i vores skønne restaurant på Haderslevvej startede hele Flammen. Vi er stolte af at være den allerførste Flammen-restaurant. I dag ligger vi stadig samme sted, og selvom små ting ændrer sig, kører vi stadigvæk med samme ånd, som da vi startede. Vi vil rigtig gerne give jer en god oplevelse her på den første Flammen-restaurant, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I går glade herfra.

Maria Bloch, bestyrer, Restaurant Flammen, Kolding

Information

Grillbuffet

Buffet

Kolding er byen som huser Danmarks allerførste Flammen-restaurant. Vi har buffeten, der startede alle de andre Flammen-buffeter. Her kan du altid regne med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores salatbar og lækre varme retter, der passer til de forskellige typer kød.

Selskaber på Flammen

Selskaber

Skal I holde et selskab i Kolding? Så har vi rigtig gode muligheder at tilbyde. Vi har tit besøg af både store og små selskaber i form af fødselsdage, firmafester, kobberbryllupper eller en god venneflok. Vi har plads til de fleste, og her er der ingen, der skal sidde og vente på maden.

Julefrokost

Julefrokost i Kolding

I vores sydjyske hjemstavn, Kolding, kender vi alt til storslåede madtraditioner. Og særligt i julesæsonen gør vi en dyd ud af at fusionere julens magi og de dybt forankrede sønderjyske traditioner. På Restaurant Flammen i Kolding inviterer vi dig og dit julefrokostselskab til at opleve den hjertevarme atmosfære og den lækre smag af julen.

Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement, enten i form af en familiefest, en julefrokost eller noget helt tredje, så giv os et ring, så finder vi den helt rigtige løsning til jer. Vi elsker arrangementer, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I får en rigtig god aften, som I vil huske.

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en ven, din kæreste eller til alle dine medarbejdere? Så er du kommet til det rigtige sted. For hvem vil ikke blive glad for et gavekort til restaurant Flammen? Køb det online her på hjemmesiden eller køb det i din lokale Flammen-restaurant. Vi vil gøre vores bedste for, at I får en hyggelig aften.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en familierestaurant med retter til de helt små, de store og alle derimellem. Vi har selvfølgelig også højstole, så alle kan sidde med ved bordet. Hvis de små skal have lidt underholdning, har vi aktivitetshæfter, som nok skal hjælpe jer til en hyggelig og afslappende aften.

Kød på grillen

Spisested Kolding

Tag familien, vennerne eller forretningsforbindelserne med ud at spise på Flammen Kolding. Vi har en kæmpe buffet med mindst 15 forskellige slags kød, 50 varianter i salatbaren og 10 varme retter, så finder I helt sikkert noget for alle i selskabet. Vi glæder os til at se jer.

Flammen Kolding

Restaurant Kolding

Restaurant Flammen Kolding er vores første Flammen-restaurant og har derfor lagt rammerne for alle vores restauranter, både når det handler om indretning og buffeten. Indretningen er hyggelig med dæmpet belysning og antikviteter, som sammen giver en rigtig god stemning.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost

Som noget nyt kan vi tilbyde din virksomhed at åbne vores restaurant i Kolding op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement hos os. I skal bare være minimum 50 personer. Ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17, for at høre om mulighederne – også, hvis I skal afsted om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Besøg den originale Flammen-restaurant i Kolding

Lige her, i vores skønne restaurant på Haderslevvej, startede det store Flammen-eventyr. Vi er ret så stolte af at være den allerførste Flammen-restaurant. I dag ligger vi stadig det samme sted, og selvom små ting har ændret sig, kører vi stadig med den samme passionerede ånd, som da vi startede. Vi stræber efter at levere fantastisk værtskab, og vi vil gøre vores allerbedste for, at du kan gå glad og dejlig mæt herfra.

Oplev den bedste grill buffet hos Flammens restaurant i Kolding

Hvad siger du til all you can eat grill buffet? Hvad med masser af saftigt kød? Lyder det som noget for dig, er Restaurant Flammen i Kolding måske et oplagt sted at tage hen. Med vores store menu kan du få lige det, som hjertet og maven begærer. Vi sørger for godt værtskab, rigeligt med smagfuldt mad og forfriskende drikkevarer til dig. På den måde kan du spise dig dejlig mæt hos os, uden at det koster en bondegård.Vælger du at besøge Restaurant Flammen, kan du se frem til:

  • Altid mindst 15 slags kød tilberedt over grill
  • Altid mindst 3 udvalgte forretter fra vores forret-menu
  • Minimum 50 muligheder for at lave en lækker salat
  • Mindst 10 forskellige varme retter og 3 typer sauce
  • Et stort udvalg af drikkevarer til at slukke tørsten

Har vi vækket din appetit? Bestil dit bord hos Flammen i Kolding her, og kom forbi Haderslevvej 145 i Kolding for en hyggelig aften med dejlig grillmad for alle.

Få en skøn aften hos et af de populære spisesteder i Kolding

Leder du efter spisesteder i Kolding, hvor du kan holde dit arrangement eller fødselsdag på? Restaurant Flammen i Kolding er stedet for dig, hvor der er plads til hele flokken. Vi pynter bordet til din begivenhed og sørger for, at du og dit selskab ikke mangler noget. Med en buffet middag kan du roligt regne med, at der er nok med forskelligt mad, som alle kan lide.

Vi er vant til at servicere både store og små selskaber. Vi sørger for, at I alle bliver godt bespist og altid har nok i glassene. Hos os er der ingen lange ventetider på mad og drikke. Vi glæder os til at levere gode rammer for en hyggelig fødselsdag, firmafest eller middag med dine venner. Du kan med fordel overveje vores All inclusive for en god aften, hvor du ikke går ned på lækkert mad og dejlige drikkevarer.

Nedenfor kan du se, hvad der er inkluderet:

  • All inclusive: Grillbuffet, dessert, velkomstdrink og fri bar

Du kan også forkæle dine venner, familie eller kollegaer med et gavekort til Flammen. Du kan både bestille dit gavekort i digital og fysisk form, eller få det i en flot gaveæske for en beskeden merpris. Du kan benytte gavekortet i samtlige af vores restauranter.

Vi glæder os til at se dig hos den originale Flammen restaurant i Kolding. Vi brænder for at lave lækkert mad og levere god service til alle og enhver.

Hos Restaurant Flammen kan du vælge all inclusive, for at gøre aftenen fuldendt

En aften med all inclusive hos Flammen i Kolding, er en overdådig oplevelse, som du sent vil glemme. Fra det øjeblik du træder ind i vores restaurant, vil du blive mødt af en varm atmosfære og duften af den lækreste varme buffet og mørt kød på grillen. Med all inclusive får du og hele dit selskab fuld adgang til vores kæmpe grillbuffet, hvor I frit kan forsyne jer med alle de mange, lækre retter. Her er alt lige fra sprøde fritter, til saftige stege og frisk salat. Naturligvis er jeres drikkevarer også inkluderet, så I kan nyde et udvalg af gode vine, skummende øl og læskende sodavand.

Vores engagerede personale sørger for, at jeres aften, hvad end det blot er en hyggestund eller en mærkedag som fejres, bliver uforglemmelig. I kan slappe af, og starte aftenen med et glas bobler, og bare nyde øjeblikket med jeres nærmeste. Og hvis der skulle være noget I mangler, så står vi klar til at imødekomme jeres ønsker.

Hvis en helt almindelig all inclusive ikke er nok, så kan du, med et lille ekstra tilkøb, spice aftenen lidt ekstra op, med vores skønne cocktails.

Alt i alt er en aften med all inclusive, hos Restaurant Flammen i Kolding, en smagsoplevelse, der forkæler dine sanser og skaber gode minder. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen, til en aften fyldt med god mad, hygge og forkælelse.

Tag middagen med hjem, fra restaurant Flammen i Kolding

Når du vælger take away fra Flammen i Kolding, vælger du muligheden for at bringe den lækre smag og kvalitet hjem til dig. Vores take away koncept er skabt, for at give dig muligheden for at nyde vores lækre retter, i komforten af dit eget hjem.

Ud fra vores varierede menu kan du vælge mellem saftige stege og grillretter, friske salater og velsmagende tilbehør. Skulle det friste, har vi også lidt til den søde tand efterfølgende.
Vi sørger for, at hvert måltid er nøje tilberedt og pakket med omhu, så du kan opleve den autentiske Flamme-fornemmelse, uanset hvor du er.

Med vores take away kan du forkæle dig selv og dine nærmeste med restaurant kvalitet, inden for hjemmets 4 vægge. Det er den perfekte løsning til travle dage, hyggelige aftener eller når du bare har lyst til at lade andre stå for madlavningen.

Så lad os give dig muligheden for at bringe smagen af Restaurant Flammen hjem til dig. Bestil vores take away og få en smagsoplevelse, der er lige ved hånden.
Velbekomme.