Flammen Aarhus

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Aarhus

I bil?

Restauranten ligger nede ved havnen, lige ved badeanstalten Spanien og overfor Aarhus Politi.

Der er parkering ved Restauranten (betalingsparkering).
For enden af Toldbodgade starter Færgepieren, her er der også mulighed for parkering mod betaling.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Kasper Kjaergaard

Aarhus er smilets by, og det prøver vi virkelig at efterleve her i restauranten. Vi er ca. 65 smilende medarbejdere, der bare venter på at give jer en god oplevelse, og vi vil gøre vores bedste for, at I går herfra med et smil på læben.

Kasper Kjærgaard, bestyrer, Restaurant Flammen, Aarhus

Information

Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi er Danmarks største Flammen-restaurant med 490 siddepladser fordelt på to etager. Det gør os til et ideelt sted til større selskaber. Vi har også to komplette buffetområder, hvilket betyder, at I ikke skal vente længe for at få jeres mad. Kontakt os endelig, hvis I vil holde et selskab i Flammen Aarhus.

Grillbuffet

Buffet

I Aarhus er vi de stolte ejere af to komplette buffeter. Det betyder, at du, i vores travle perioder, nemmere kan komme til maden. Og vi ved, hvor vigtigt det er, når man er sulten. Udover vores populære grill med 15 forskellige udskæringer, har vi en kæmpe salatbar og en varm buffet med noget for enhver smag.

Julefrokost

Julefrokost i Aarhus

Når julefrokost-sæsonen nærmer sig, så kan du på Restaurant Flammen booke bord til en festlig julefrokost med venner, kolleger eller familien. Vi har en af Danmarks største julebuffeter, så du og dine gæster kan få en mindeværdig aften med alt, hvad hjertet begærer af juleretter.

Arrangementer

Arrangementer

Vi er rigtig glade for arrangementer her i restauranten, og vi får tit besøg af selskaber, til både fødselsdage, firmafester og de lidt større, som konfirmationer og barnedåb. Vi har plads til alle, og vores store grillbuffet med lidt for enhver smag gør, at vi kan mætte langt de fleste cravings.

Gavekort

Hvem vil ikke gerne have en hyggelig aften med dem, man holder af, i gave? Det kan du faktisk give med et gavekort til Flammen. Du bestemmer selv, om du vil printe gavekortet eller, om vi skal sende det til dig med posten. Det skal være nemt at gøre dem, du holder af, glade.

Flammen personale

Spisested Aarhus

Hvis I leder efter et spisested i Aarhus med noget for enhver smag, så har vi stedet. Vi har en stor grillbuffet, der kan gøre de fleste smagsløg glade. Så hvad enten, du leder efter et spisested i Aarhus med kæresten, familien eller en flok kollegaer, så finder I helt sikkert noget for alle i Flammen Aarhus.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Her hos Flammen Aarhus har vi noget for enhver smag. Store som små. Derfor er vi et rigtig godt valg, hvis I leder efter en familierestaurant i Aarhus. Mens de voksne går efter at smage nogle af vores 15 forskellige slags kød på grillen, render børnene efter nuggets og pommes frites. Her er noget til alle.

Flammen Aarhus

Restaurant Aarhus

Vores restaurant i Aarhus ligger centralt placeret med gåafstand til både busstation og strøget. Ligesom vores andre restauranter, har vi indrettet os med den velkendte og hyggelige Flammen-stil. Vi har antikviteter stående og hængende, en god dæmpet belysning og den hyggelige atmosfære, som er helt unik for Flammen.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Aarhus

Her hos Flammen i Aarhus kan vi tilbyde at åbne vores restaurant op til frokost, hvis I som virksomhed skal holde et møde eller et firmaarrangement med min. 40 personer. Vi har plads til både store og små selskaber og så har vi de hyggelige Flammen-omgivelser. Giv os endelig et ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne – også hvis I skal holde et arrangement om aftenen. Vi har masser af muligheder for at imødekomme jeres behov.

Restauranten i smilende Aarhus

Flammen Aarhus er en omfavnende restaurant, der rummer hele familien i fantastiske rammer i Smilets By tæt ved den pulserende by og den skønne havnefront. Flammen skaber med sin centrale placering en skøn oplevelse, hvor der er tid og fred til at nyde maden og det gode selskab fra familie og venner.

Bredt udvalg hos Flammen i Aarhus

Med sit brede udvalg af Restauranter i Aarhus, kan det være svært at blive enige om, hvad menuen skal stå på og hvilken type mad, der foretrækkes: dette behøver du heldigvis slet ikke bekymre dig om på Restaurant Flammen. Her får du blot nogle af de mange fordele, der er ved Restaurant Flammen i Aarhus:

  • Minimal ventetid – buffeten er klar, når du er
  • Varieret udvalg af både kolde og varme retter
  • Central placering med gode parkeringsmuligheder
  • Alle munde kan mættes på samme tid

En familierestaurant med mange muligheder

På vores restaurant i Aarhus kan vi rumme det hele – store såvel som små selskaber, der ønsker en smagsrig og nærværende oplevelse i de skønne lokaler i Aarhus tæt ved havnefronten og den pulserende, smilende by.

I restauranten finder du altid et bredt udvalg af kød, og vi sørger for at variere vores udvalg, så det aldrig bliver en kedelig oplevelse at spise hos Restaurant Flammen. Har du svært ved at vælge mellem det lækre udvalg af kød? Henvend dig til en af vores erfarne udskærere, der hurtigt kan give dig et overblik over hvilke slags kød, du finder på grillen.

Hvad end du og din familie foretrækker at spise ude på en mandag, onsdag eller en fredag aften, så består vores buffet altid af forskellige retter og et stort udvalg, der kan gøre det svært at vælge; heldigvis må du spise alt det, du kan.

Som familie er det muligt at mætte alle munde på samme tid; mens de voksne udforsker grillbuffeten og den spændende, indbydende salatbar, så kan børnene sendes på jagt efter nuggets og pommes frites, hvis dette foretrækkes.

Uanset om du foretrækker rosastegt eller gennemstegt kød, så kan du hos Flammen i Aarhus altid være sikker på, at der er noget for enhver smag. Har du nogle allergener, der skal tages hensyn til, så kan du altid henvende dig til vores kompetente personale, der kan rådgive og vejlede dig i, hvad der er det rette for dig, så du kan nyde buffeten med god samvittighed.

Arrangementer og selskaber i Aarhus

Uanset arrangementet – om det er en firmafest, et barnedåb eller noget helt tredje, så er Restaurant Flammen i Aarhus det oplagte valg for dig. Vi kan rumme de fleste begivenheder, store som små, så rammerne ubesværet skaber den helt rigtige atmosfære til din næste fest.

Med vores vidtfavnende buffet er der mad for enhver smag, så alle kan deltage i arrangementet og gå derfra med en skøn mæthedsfølelse. Vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at du roligt kan nyde festen og læne dig tilbage.

Hvis du ønsker at holde din næste fest på Restaurant Flammen, så finder du her mere om rammerne for arrangementer.
Vores skønne Restaurant i Aarhus har to etager, således at vi kan tilbyde at danne rammerne om dit næste arrangement. Den hyggelige atmosfære og den rummelige akustik sikrer, at dit selskab ikke forstyrres af de øvrige gæster, der besøger restauranten i Aarhus.

Hos Restaurant Flammen kan vi tilbyde forskellige pakkeløsninger, så du uden besvær kan stable et gennemført arrangement på benene for enten familie, kollegaer eller venneflokken.

Vores All Inclusive giver dit selskab alt det, de måtte behøve. Denne løsning er nem for alle, da den består af forret, grillbuffet og drikke, således at alle munde mættes.

Aarhus’ lækreste take away

Vi kender det alle sammen – nogle dage må det gerne være nemt, hvis overskuddet til at lave aftensmad ikke eksisterer. Derfor kan du naturligvis altid vælge take away fra Restaurant Flammen i Aarhus, så du hurtigt og ubesværet kan sikre dig et sundt og velsmagende måltid.

Vi tilbyder et udvalg af lækre menuer, som allerede er bestemt for dig på forhånd. Ønsker du hellere at sammensætte din helt egen menu efter dine ønsker og præferencer, så kan du selvfølgelig også det. Du finder vores take away menukort her, hvor du kan nemt kan vælge mellem kød, salater, desserter og ikke mindst drikkevarer, så du ikke skal røre en finger, når du lander hjemme i sofaen eller på et tæppe i Botanisk Have.