Flammen Aalborg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Aalborg

I bil?

Restauranten ligger i centrum af byen overfor John Bull Pub og skråt overfor Burger King. Der er ingen p-pladser tilknyttet til restauranten, men der er, mod betaling, mulighed for at parkere ved Salling på Nytorv 9, ca. 200 meter fra restauranten eller ved Q-park på Strandvejen 11.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Joakim Jacobsgaard Aalborg

Vi er den nordligste Flammen-restaurant. I danske breddegrader gør det dog hverken noget ved temperatur eller luftfugtighed. Til gengæld har vi noget helt særligt her i vores restaurant. Vi ligger nemlig i den gamle Bio 5, hvilket gør, at vi bor i en smuk gammel bygning med sjæl og historie. Vi glæder os meget til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant.

Joakim Jakobsgaard, bestyrer, Restaurant Flammen, Aalborg

Information

Grillbuffet

Buffet

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for, at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Aalborg. Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 430 gæster, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Aalborg med arbejdspladsen, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for at høre om jeres muligheder. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en, du har kær? Skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab? Så er et gavekort til restaurant Flammen Aalborg den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Aalborg

Leder du efter et godt spisested i Aalborg, kan vi tilbyde dig en lækker grillbuffet med noget for enhver smag. Her får du en god oplevelse, uanset om du kommer alene, med kæresten eller hele familien. Vi glæder os til at se dig i vores spisested i Aalborg.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man på god, sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) uden, at det koster en bondegård. Tag derfor trygt familien med på vores familierestaurant i Aalborg.

Kød på grillen

Ud at spise

Tag venner, familie eller forretningsforbindelser med ud at spise på Flammen Aalborg. Vores buffet med mindst 15 forskellige slags kød og store salatbuffet sørger for, at der er noget, som alle kan lide. Ud over vores store grill- og salat-buffet kan du naturligvis både få øl, vand og vin, kaffe og dessert.

Flammen Aalborg

Restaurant Aalborg

Restaurant Flammen Aalborg er som vores andre restauranter en buffetrestaurant. Vi serverer altså ikke à la carte, men tilbyder mange forskellige kødudskæringer og et stort salat- og tilbehørsudvalg. Du kan sammen med vores grillmaster selv vælge dine foretrukne udskæringer direkte fra grillen.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Aalborg

Hos Flammen tilbyder vi at åbne restauranten op til frokost for virksomheder med min. 50 personer, der ønsker at holde et møde eller et firmaarrangement i hyggelige omgivelser. Vi har naturligvis også mulighed for at holde jeres firmaarrangement om aftenen. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov og ønsker.

Restaurant Flammen i Aalborg Få et godt måltid

Når du fremhæver den fjerdestørste by i Danmark, Nordens Paris og Region Nordjyllands hovedstad, så er der vist ingen tvivl om, at du snakker om en helt særlig by. Der er selvfølgelig tale om Aalborg. Spændende attraktioner, flotte hoteller, behagelig atmosfære, ikonisk puls og utallige restauranter i Aalborg gør byen til et attraktivt sted.

Det er en lokation, der rummer alt lige fra mange, forskellige slags erhvervspladser i den private sektor til den offentlige. Ligeledes betragtes Aalborg som en energisk universitetsby, der giver anledning til et ungt miljø. Ud fra dette er det ikke svært at konstatere, at der i Aalborg er plads til alle.

Du kan for eksempel invitere dig og dine nærmeste på besøg på Flammen Aalborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi sørger for, at du blot skal bestille mad og drikkevarer og derefter tage godt for dig i vores kæmpe grillbuffet med blandt andet:

 • Minimum 3 varianter af forretter til at starte oplevelsen på
 • Minimum 15 slags kød med højt fokus på unikke specialiteter
 • Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren til at imødekomme det sunde alternativ
 • Minimum 10 slags varmt tilbehør og hertil sovs og dip af forskellig karakter

Der findes mange forskellige restauranter i Aalborg centrum. I vores vil du ikke kun opleve en god og solid gastronomisk oplevelse. Vi kombinerer det med en stor portion god kundeservice i vores behagelige, rare og milde atmosfære. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i vores i Flammen Aalborg, så du kan nyde maden og føle dig tilpas.

Takeaway muligheder fra vores Flammen restaurant i Aalborg

Leder du efter gode spisesteder i Aalborg? Prøv at bestil vores take-away. I alle vores restauranter bestræber vi os på, at der er mad i grillbuffeten af forskellige slags karakter. På den måde er der altid noget til enhver smag og lyst. Det er nemlig helt naturligt, at du har varierende og individuelle smagsløg. Ligeledes afhænger lysten og behovet for mad også af dit humør. Derfor sørger vi for, at der altid er noget, der passer til dig og dine gæster.

Du har mange muligheder, når det kommer til take-away i Aalborg. Vores buffet indeholder forskellige ikoniske, klassiske og smagfulde udsnit fra vores fysiske grillbuffet i restauranterne. Du kan her få en kort indsigt i, hvad vores take-away univers byder dig på:

 • Forskellige varianter af salater til den sunde mund
 • Friskbagt brød med en sprød skorpe og blødt midtpunkt
 • Almindeligt smør eller kryddersmør for særlig smag
 • Desserter, der er kølende, søde og syndige
 • Indholdsrig og cremet pastasalat som det ultimative tilbehør
 • Sprøde snackkurve med blandt andet chili cheese bites eller løgringe
 • Smagfuld sovs og dip af forskellige karakter
 • Forskellige varianter af spændende drikkevarer
 • Forskellige og helstøbte madretter
 • Varmt, lækkert og næringsrigt tilbehør til dit protein

Udover at du selv kan sammensætte din favoritpakke med hvad end du ønsker og har behov for, så kan du effektivisere hverdagen endnu mere. Simpelt ved at vælge en af de allerede færdige menuer. Du vil nemlig bruge mindre tid og færre kræfter på at skulle lede efter det rette tilbehør. Det klarer vi for dig. Der er rig mulighed for at tjekke vores take-away udvalg ud i de forskellige restauranter.

Ydermere tilbyder vi at stå for maden til dit næste større arrangement. Vi kan nemlig både håndtere de små og store forsamlinger med vores grillbuffet. Det kunne for eksempel være til den kommende konfirmation, den næste runde fødselsdag eller den hyggelige barnedåb.

Sådan fungerer Flammens smarte takeaway koncept

Vores online platform er vores hellige univers, hvor du kan surfe rundt i vores menuer og madretter. Her kan du som sagt selv skabe dit måltid ud fra ønske, lyst og behov. Når du bestiller mad fra vores spisested i Aalborg, så skal du netop fremhæve dit foretrukne afhentningstidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at maden er klar, når du kan afhente måltidet.

Det er altså en effektiv, nem og bekvem proces, når det kommer til at skaffe mad til bordet derhjemme hos os. Og du skal ikke bekymre dig om mængden af mad, da vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten af vores madretter. Det er nemlig væsentligt for os, at du derhjemme bliver efterladt med en smagfuld og mættende følelse efter måltidet fra restaurant Flammen.

Så tror vi nemlig også på, at vores kunder kommer tilbage, når behovet for take away igen bliver en nødvendighed. På den måde kan du fokusere på de vigtige opgaver for, at din hverdag går op i en højere enhed.