Øl på hanen

Øl fra lokale bryggerier

Vi støtter lokalsamfundet i de byer, vi har restauranter i. Derfor kan du nu nyde en iskold specialøl fra ét af bryggerierne i nærområdet, når du besøger Flammen.

Vi støtter op om det lokale i de byer, hvor vi har restauranter

Det kan vi gøre på mange måder, og én af de oplagte er at støtte de lokale bryggerier, der findes rundt omkring i landet.

Vi har besøgt bryggerierne, smagt på øllene og fået en god snak med de forskellige brygmestre, som virkelig brænder for det, de laver – ligesom vi brænder for det, vi laver. Når vi hver især gør det, vi er bedst til, kan vi samlet set give dig og alle vores andre gæster en ekstra god oplevelse.

I alle Flammens restauranter finder du i dag en eller flere øl fra et lokalt bryggeri. Når du besøger vores restaurant i hjertet af Odense, kan du blandt andet få skænket en kold øl, som brygmester Claus fra Munkebo Brewery har brygget.

Tager du til Sjælland og besøger vores restaurant i Roskilde, vil de med glæde servere en velskænket fra Røde Port. Eller hvad med at tage til Viborg, og smage en Mageløs fra Viborg Bryghus (det er deres mest solgte øl). Mulighederne er mange – vi anbefaler en tur rundt til alle vores 15 restauranter.

Udvalget i de forskellige restauranter

Når du besøger vores restaurant i Esbjerg, finder du lækre øl fra Fanø Bryghus. Vi tilbyder i alt syv varianter fra deres sortiment, som er at finde i løbet af de forskellige sæsoner, som Fanø Bryghus producerer dem i. Her er både: Lager, Pale Ale, Helles Bock, hvedeøl, Brown Ale, Chokolade Stout & IPA.

I Viborg byder vi på lækre varianter fra Viborg Bryghus. Lige nu kan du vælge mellem IPA – “The Sound Of Mosaic” eller Mageløs.

Mageløs er en indbydende, perlende og letdrikkelig, økologisk pilsner med en stor smagsoplevelse. Først som fyldig karamel, så frisk, nærmest citrusagtig bitterhed, rundet af med en behagelig og vedvarende eftersmag.