Brunch

179,-

Weekendbrunch

Her kan du få weekend brunch:

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30

Flammens
weekendbrunch

Nogle gange er der bare ikke nok tid, hvis man skal nå at få en hyggelig brunch lørdag eller søndag. Derfor har vi nu lavet en weekendbrunch, så I kan sove længe og stadig have god tid til at slappe af over en masse lækker mad.

Vi håber, I vil nyde vores lækre weekendbrunch — vi glæder os til at tage imod jer til en hyggelig lørdag eller søndag i restauranten. Vi åbner kl. 9.30-14.00 (brunchbuffeten lukker kl. 13.30).

Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Flammens Weekend brunch

Kom forbi Restaurant Flammen og prøv buffeten, der får din mund til at løbe i vand. Det bedste af det hele? Du kan spise lige så meget, du vil.

Få en lækker brunch

Brunchbuffet. Weekendens hellige måltid. Hos Restaurant Flammen kan du hver lørdag og søndag glæde dig til at sove længe og stadig få god mad. Vores brunch er nemlig en blanding af dejlig morgenmad og frokost, hvor både klassiske retter og nye versioner er velkomne. Tag venner, familie og arrangementer med til din nærmeste Flammen-restaurant, der byder på en lækker brunchmenu.

En brunchmenu ud over det sædvanlige

At starte dagen med en lækker brunch til morgenmad kan vi aldrig få nok af. Det er et hyggeligt måltid med de dejligste retter. For mange kan en brunchbuffet også være samlingspunkt for en speciel begivenhed. Måske du skal fejre en fødselsdag, barnedåb eller et jubilæum? Andre gange er det store måltid blot en oplagt undskyldning for at opgradere morgenstunden en søndag formiddag.

Ud over en dejlig kop kaffe og juice, skal en lækker brunchbuffet selvfølgelig også indeholde brød, søde sager og lune retter. Rundstykker med marmelade og ost, saftige pølser og sprøde vafler, blot for at nævne nogle klassikere. Hos Restaurant Flammen har vi dog løftet brunchbuffeten til et nyt niveau. Her får du nemlig ikke bare det klassiske tilbehør. Vores overdådige brunchbuffet består blandt andet af:

  • Lune retter som omelet, frikadeller og leverpostej
  • Rundstykker, lækkert pålæg, Nutella og to slags marmelade
  • Fire slags magert kød fra skærebrættet og velsmagende salatbar
  • Desserter, for eksempel vafler med softice og forskellige wienerbrød

Udover de nævnte retter har vi selvfølgelig også en yoghurtbar med frisk frugt, samt pommes frites, kyllingelår, honning og tre slags danske oste.

Har du lyst til en kop kaffe, dejlig te eller et bredt udvalg af læskende juice, kan du tilkøbe drikkevarer ved siden af. Vores imødekommende personale kommer forbi med forsyninger, mens du sammensætter din helt egen brunchmenu i buffeten.

Vi glæder os til at tage imod dig til en hyggelig lørdag eller søndag. Vi åbner kl. 9.30-14.00 (brunchbuffeten lukker kl. 13.30).

Derfor bør du prøve vores hyggelige brunchbuffet

Banker dit hjerte for en weekend med hygge, god stemning og en lækker brunch? Så rammer Restaurant Flammen plet. Vi har en passion for at fremstille god mad. Uden at det skal koste en bondegård, eller at vi glemmer de hyggelige stunder. Om du vil forkæle familien, fejre din nyuddannede veninde eller invitere din far på brunch – hos Restaurant Flammen er alle velkomne. Vi har en afslappet og god atmosfære, hvilket gør vores restauranter til et behageligt sted. Du får:

  • Stort udvalg af mad og lækkert tilbehør
  • Dæmpet lys og afslappet atmosfære
  • Imødekommende og smilende personale
  • Plads til både store og små selskaber

Hvis du ligesom os er vilde med at sammensætte din egen brunchmenu, så har vi også noget at byde på. Du bestemmer helt selv, hvad du vil have på din tallerken – og hvornår du vil. Hos os er der nemlig ingen lang ventetid på at bestille mad. Du går bare op til vores brunchbuffet og tager for dig. Samtidig sørger vores dygtige folk i køkkenet for, at der altid er nye forsyninger på vej. På den måde undgår vi, at du må gå tomhændet tilbage til bordet uden mad på din tallerken.

Skal din brunchbuffet både indeholde de mest gængse elementer og lidt mere utraditionelle, som stadig er velsmagende? Her kan du få en klassisk brunchmenu med et twist. Måske har du lyst til at smøre dit brød med varm leverpostej og stegte champignon på toppen? Eller vil du lave en sandwich med æg, pølser og ketchup? Giv den gas. Vi dømmer dig ikke. Du kan også give helt slip og prøve vores forskellige slags wienerbrød.

Børn under 12 år betaler desuden kun halv pris. Er der et barn under fire år, får han eller hun gratis brunch. Se alle vores priser her.

Hold dit arrangement med lækker brunchmenu

En populær måde at fejre en særlig begivenhed på er brunch. Hos Restaurant Flammen har vi stemningsfulde områder til både store og små selskaber. Det giver os gode muligheder for at skabe de bedste rammer for dig og dine gæster, uanset om I kommer som familie, virksomhed, venner eller noget helt fjerde. Hos os kan du desuden gå direkte til fadet og selv vælge, hvor hurtigt, du vil være ude af døren igen. Du skal blot undersøge, hvilke af vores restauranter, der tilbyder brunchbuffet.

Vi arbejder efter princippet om at “skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag.” Vi gør altså vores bedste for at gøre alle gæster tilfredse – inklusiv dig og dit selskab. Vil du gerne holde fødselsdag eller barnedåb hos os, sørger vi for at dække pænt op, servere varme og kolde drikkevarer, samt klare opvasken og rengøringen. Det eneste, du skal gøre, er at koncentrere dig om at nyde dagen og selskabet. Giv os et ring eller et skriv. Så finder vi den helt rigtige løsning.

Har du lyst til at komme forbi om aftenen? Det er naturligvis også muligt. Her kan alle prøve vores populære grillbuffet og enorme udvalg af friske salater. Skal der ikke mangle våde varer, kan du også prøve vores All Inclusive. Tilbuddet indeholder buffet, drikkevarer ad libitum og dessert.

Din restaurant med passion for gode råvarer

Restaurant Flammen er mere end bare en restaurantkæde. For da en bestemt sønderjysk familie startede Fole Høkerkro, var det med et særligt ønske: At gøre alle gæster tilfredse med gode råvarer og hyggelig atmosfære. Den kro endte med at starte Flammen-eventyret. I dag bæres visionen stadig videre.

Nyd derfor en lækker brunchbuffet sammen med dem, du holder af. Hos Restaurant Flammen gør vi vores bedste for, at du på god, sønderjysk manér bliver rigtig godt mæt og tilfreds. Vi har nemlig hjertet på rette sted og er passionerede omkring det, vi laver. Uanset, om det er en velsmagende brunchbuffet eller lækre kødudskæringer om aftenen. Vi glæder os til at se dig.