Flammen Slagelse

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Slagelse

Banker dit hjerte også for brunch? Så kan du glæde dig til at mæske dig i en fantastisk brunchbuffet på restaurant Flammen i Slagelse. Vi sørger for stemningsfulde og afslappede omgivelser og et stort udvalg af velsmagende brunchretter, som du og selskabet kan kaste jer over. Læs mere herunder.

Den bedste brunch i Slagelse til prisen

Tag familien, din bedste ven eller kæresten i hånden, og forkæl dem med en lækker brunchbuffet, som ikke koster en bondegård, på Restaurant Flammen i Slagelse. Du kan se priserne her. Vores brunch består blandt andet af følgende retter:

 • Varme retter som æg, omelet, frikadeller og leverpostej med champignon
 • Sprødt brød med et omfattende pålægsbord
 • Fire slags mørt kød fra skærebrættet, der smelter på tungen
 • Desserter til den søde tand som softice og forskellige wienerbrød
 • Yoghurt, der kan pyntes med frisk frugt

Brunch passer perfekt til weekenden, og derfor glæder vi os til at byde jer velkommen på Restaurant Flammen i Slagelse til en hyggelig lørdag eller søndag fra formiddag til tidlig eftermiddag.

Et omfattende pålægsbord

Det er altid lækkert med et stort pålægsbord, så du har mulighed for at smage på lidt forskelligt og måske noget helt nyt. Prøv vores frikadeller med rødkål, der smager ligesom bedstemor lavede dem. Sæt tænderne i en letrøget laks med lun spinat og vores tre forskellige slags danske oste. Eller giv efter for den søde tand, og smag på vores søde honning, marmelade eller alles favorit, Nutella. Lyder det som noget for dig? Så giv os et kald, og bestil et bord til brunch på Flammen i Slagelse i dag.

Ingen pålæg uden brød

Som en del af vores brunchbuffet er der selvfølgelig også brød, for der er ikke meget ved at spise pålæg uden brød. Vores rundstykker er lavet af de bedste råvarer, der giver dem en luftigt konistenst i midten og en sprød skorpe, der knaser helt rigtigt, når du bider tænderne sammen om den. Om du er til det sunde, mørke brød eller det hvide brød med tandsmør, så kan du finde det på vores restaurant i Slagelse.

De lune retter

Vidste du, at en brunch er en blanding af morgenmad og frokost? Derfor består vores brunch naturligvis også af et udvalg af lune retter. Prøv blandt andet danske klassikere som frikadeller. Tag for dig af pommes frites og bearnaisesauce. Eller sving forbi skærebrættet med kalvecuvette med BBQ-krydderi og hvidløg eller Chicago pork med krydret rub taget direkte fra grillen.

Nu til desserten

Det er altid skønt at slutte et godt måltid af med en dejlig dessert. Det er ikke noget, vi gør hver dag, men i weekenden må man godt forkæle sig selv lidt ekstra. Prøv eksempelvis vores softice i vaffel eller gå i krig i vores udvalg af forskellige wienerbrød. Lyder det ikke dejligt?

Skyl ned med forfriskende drikkelse

Du har også mulighed for at tilkøbe dampende kaffe, te eller kakao og kølig juice ad libitum, så du er sikker på, at du ikke løber tør for drikkelse under din brunch. Vælg mellem disse seks:

 • Ice Tea med fersken

 • Appelsinjuice

 • Æblejuice

 • Hyldeblomst

 • Pære-/melonjuice

 • Ananasjuice

Hold din fødselsdag i hyggelige rammer

Du må nok kende til det med, at en fødselsdag sommetider kan være rimelig stressende, fordi der skal laves mad, der skal ryddes op, og du skal være vært for hele selskabet. Har du prøvet at invitere dine gæster ud på en fødselsdagsbrunch? Hvis ikke, så kan det klart anbefales. Brunch er for mange en populær måde at fejre noget på, og det kan vi godt forstå. Brunch åbner op for hyggelige og afslappede samtaler og får alle i selskabet lidt ned i gear. Hvis du holder dit arrangement på Restaurant Flammen i Slagelse, skal du hverken stå for madlavning eller opvask, og du kan blot fokusere på at være vært og nyde din dag sammen med mennesker, du holder af.

Vil du gerne holde din fødselsdag hjemme, men slippe for madlavningen, så kan du også se vores muligheder for at få bragt mad ud af huset her. Nemmere bliver det ikke.