Flammen Roskilde

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Start dagen med overdådig brunch i Roskilde

Besøg vores fantastiske brunch i Roskilde hos Restaurant Flammen. Hver lørdag og søndag har vi disket op med klassiske og nye retter, der dækker ethvert behov. Hvidt eller groft brød, æggekage eller yoghurt – du bestemmer selv. Prøv lidt af det hele, og spis til du ikke kan mere. Læs mere om Restaurant Flammens skønne brunchbuffet i Roskilde herunder.

En brunchbuffet i Roskilde for enhver smag

Du kender sikkert den klassiske brunch: Røræg, sprød bacon, en bolle med ost, en kop kaffe og lidt frugt. Det er simpelt og lækkert, men hvorfor ikke dække dine behov 100 procent? Hos Restaurant Flammen i Roskilde vil vi nemlig gerne forkæle vores gæster ekstra meget. Derfor finder du et stort udvalg af lækkerier til at kickstarte din morgen.

Vi omtaler vores brunchbuffet i Roskilde som overdådig. Og vores beskrivelse er ikke til at tage fejl af. Ud over det klassiske, som skal være der, har vi også frisklavet omelet, forskellige slags yoghurt, godt med pålæg, lun leverpostej, pølser, wienerbrød og vafler med softice. Leder du efter en god brunch i Roskilde? Så besøg Restaurant Flammen og få:

  • Lune retter som æggekage, pølser, omelet og tarteletter
  • Forskellige typer wienerbrød og sprøde vafler med softice
  • Stort udvalg af pålæg og yoghurt med frisk frugt
  • Tre slags marmelade, Nutella, honning og pålægschokolade

Og meget mere. Derudover kan du tilkøbe kaffe, te, varm kakao og seks slags juice ad libitum (ice tea fersken, appelsin, æble, hyldeblomst, pære/melon og ananas). Med andre ord: Du kan give den gas i vores brunchbuffet i Roskilde. Vi har nemlig både det klassiske pålæg, kolde drikke og mulighed for lækre, nye twists.

Er du blevet sulten? Bestil bord på Restaurant Flammen i Roskilde. Vores brunchbuffet er åbent hver lørdag og søndag kl. 9.30-13.30. Glem ikke, at børn under 12 får brunch til halv pris. Ligeledes får børn under fire år gratis brunch. Vi glæder os til at tage mod dig og dem, du holder af.

Vær udhvilet til din brunch i Roskilde

Hos Restaurant Flammen i Roskilde er vi klar over, at det er rart at sove længe. Især efter en lang uge med møder, hente-og-bringe, korte deadlines og opgaver. Derfor har vi sørget for, at du, din familie og venner kan få brunch til sent på dagen. Her er der ingen grund til at stå op kl. 8.00. På den måde kan du sove længe og stadig have god tid til at slappe af over en overdådig brunchbuffet i Roskilde.

Du kan for eksempel lave en tallerken med friskbagte rundstykker med letrøget laks, tre forskellige danske oste eller Nutella. Ved siden af har du måske frisk peberfrugt og et blødkogt æg eller en næringsrig salat. Er du mere til proteiner og søde sager? Smag en frisklavet omelet ved vores omeletstation og forskellige slags wienerbrød. Vi har alt fra kanelsnegle til spandauer.

Nærmer klokken sig frokost? Så er det ikke for sent at besøge os. Vi serverer nemlig også frokost-lignende retter som pommes frites, byg selv-burger, lune frikadeller og andet velsmagende mad. På den måde kan du enten sove tømmermændene ud, eller få en afslappet morgen med børnene, inden maverne skal fyldes op.

Har du allergi overfor bestemte fødevarer? Se vores allergiliste til vores brunchbuffet.

Bestil god brunch til din næste fødselsdag

At fylde år er ofte noget ganske særligt – uanset, om du er barn eller voksen. Hvorfor ikke invitere dine venner og familie på en god brunch i Roskilde? Vi vil i hvert fald gerne være med til at fejre dig. Du skal blot koncentrere dig om at hygge dig i det bedste selskab i hyggelige rammer.

Vi sørger for:

  • Et bredt udvalg af mad i vores velsmagende brunchbuffet
  • At dække pænt op til dine gæster og stille et flag frem
  • Klare opvasken og gøre rent, når alle er gået
  • Så kort ventetid på mad og drikke som muligt

Du behøver selvfølgelig ikke have fødselsdag for at kunne holde et arrangement hos os. Vi har også haft besøg af julefrokoster, kobberbryllupper og reunions – og vi elsker det. Vores store restaurant i Roskilde giver masser af muligheder for både små og store selskaber. Vi har nemlig områder indrettet til de helt store fester og små, søde hyggekroge til de mindre.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre om mulighederne. Kig forbi restauranten eller ring på vores telefonnummer. Restauranten ligger på Ro’s Torv 51 på første sal, lige overfor biografen. Du har mulighed for at parkere i parkeringskælderen, hvor du kan holde gratis i to timer. Vi sørger for den hyggelige atmosfære og de helt rigtige rammer til dit arrangement.