Flammen Randers

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Smag det bedste udvalg af brunch i Randers

Besøg den særlige Flammen-restaurant i Randers både lørdag og søndag. Her venter dig et mekka af overdådige lækkerier til brunch. Vi har nemlig et fantastisk udvalg, når det gælder brunch i Randers. Alt imens du er omringet af nostalgiske og originale detaljer fra Bryggeriet Thor. Læs mere om vores brunch, og book bord i dag.

Leder du efter en god brunch i Randers?

Nogle gange er det bare rart ikke at skulle lave mad i weekenden. Også om morgenen. Og efter flere dage med hårdt arbejde og studie, er det netop en god brunch i Randers, du fortjener. Byen byder på flere gode spisesteder. Dog bliver det også hurtigt den klassiske bolle med pålæg, en kop kaffe og lidt frugt til. Skal din brunch være lidt mere spændende end det?

Hos Restaurant Flammen i Randers står vi klar til at forkæle din mave med alverdens lækkerier. Vi disker nemlig ikke kun op med de klassiske måltider som rundstykker og pålæg. Derimod har vi et enormt udvalg, som opfylder ethvert behov. Både lune retter, frisklavede og de grønne af slagsen. Ren forkælelse for både smagsløg og mave. I vores fantastiske brunch i Randers kan du blandt andet få:

  • Æg, pølser, letrøget laks og omelet
  • Frisk frugt og salatbar med dejlig dressing
  • Pålægsfad med tilbehør og lune frikadeller
  • Vafler med softice og forskellige wienerbrød

Og mange andre velsmagende retter:

  • Hvidt eller groft brød
  • Nutella eller marmelade,
  • Salatbar eller frisklavede omeletter.

Hvem siger, at du kun kan vælge én slags? Hos Restaurant Flammen i Randers bestemmer du helt selv, hvad der skal på din tallerken. Vi disker løbende op med nye forsyninger, så der er mad nok til alle. Store som små maver. Bestil bord på vores restaurant i Randers og sammensæt din helt egen brunch.

Inviter venner og familie på brunch hos Flammen

Bliver du tørstig undervejs? Tilkøb varm kaffe, te, kakao eller seks slags juice ad libitum. Vi har både ice tea fersken, appelsin, æble, hyldeblomst, pære/melon og ananas. Til den søde tand har vi tre slags marmelade, lidt sød honning, pålægschokolade og selvfølgelig Nutella. Du kan også give den gas med vores friskbagte wienerbrød som kanelsnegle eller vafler med softice. Finder du en bedre brunch i Randers end dette lækre udvalg?

Vi bryster os af at have en overdådig brunchbuffet i Randers. Om vi lever op til det, det bestemmer du. Kom og besøg os lørdag eller søndag fra kl. 9.30-13.30. Vi skal nok klare både madlavning og opvask. På den måde behøver du blot hoppe i tøjet og nyde vores skønne brunchbuffet. Og tag bare børnene med. De får nemlig vores brunch til halv pris, hvis de er under 12 år. Er de under fire år, spiser de gratis med. Se pris for buffet her.

Vi har adresse i den helt særlige og smukke bygning, der før i tiden husede Bryggeriet Thor. Indretningen emmer af klassisk Flammen-stil med originale detaljer, charme og hyggelig atmosfære. Et dejligt sted at starte din dag på. Hvis du skal spise velsmagende brunch i Randers, så tag familien, kollegerne eller vennerne med på Flammen Randers. Hos os er der morgenmad til alle i gruppen.

Følsom overfor bestemt mad? Se vores allergiliste til vores brunchmenu.

Oplev vores delikate frokostbuffet

Nogle af os er bare ikke A-mennesker. Betyder det så, at du ikke kan opleve vores spændende buffet, medmindre du står tidligt op? Selvfølgelig ikke. Vi har nemlig også en fantastisk frokostbuffet, som du kan nyde samtidig med din brunch i Randers. Sæt ikke vækkeuret, men få en rolig morgen, inden du forkæler din mave hos os. Vores frokostbuffet er nemlig åben helt til kl. 14.00.

Du kan for eksempel fylde din tallerken op med frikadeller eller chicago pork med krydret rub. Skal der grønt tilbehør til, har vi vores klassiske salatbar med dressing og bagte tomater. Eller hvad med rösti og lune pommes frites? Som du kan læse, er der rigeligt at vælge imellem. Så snart du er klar til en omgang mere, tager du bare en ny tallerken og spiser, til din bukseknap siger stop.

Skal du være helt mæt og tilfreds, er det altså Flammen Randers, du bør besøge. Vores restaurant er lavet ud fra et ønske om at skabe et sted for alle, med mad for enhver smag. Derfor er udvalget i buffeten varieret. For dig betyder det en dejlig brunchbuffet i Randers, som du glædeligt kan kaste dig over – uden at tømme pengepungen.

Kig forbi vores restaurant i Randers eller ring til os. Vi ligger tæt på biografen med parkering på begge sider af restauranten. Har du lyst til at fejre en bestemt begivenhed, passer vores brunchbuffet også godt ind. Kontakt os endelig, hvis du vil høre om mulighederne.