Flammen Odense

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Odense

Brunch. Weekendens hellige måltid. En morgenmad, du ser frem til, fordi du kan sove længe, og fordi den indeholder mange forskellige retter, da det jo er en blanding af morgenmad og frokost. Leder du efter en varieret og lækker brunch, der kan mætte hver mund i selskabet? Så er du kommet til rette sted.

Kig forbi til brunch i Odense på lørdage og søndage

På Flammen i Odense kan du forkæle dig selv, og dem, du holder af, med en velsmagende brunch. Vi sørger for en hyggelig og stemningsfuld atmosfære, mens I nyder maden og hinandens selskab.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Restaurant Flammen i Odense fra kl. 9.30-14.00 alle lørdage og søndage (brunchbuffeten lukker kl. 13.30). For rimelige priser kan I mæske jer i vores overdådige brunchmenu, der blandt andet indeholder:

  • Lune retter som omelet, æggekage, byg selv-burger og pommes frites
  • Sprødt brød med et stort udvalg af pålæg – både til den søde og sunde tand
  • Fire slags magert kød fra skærebrættet hentet direkte fra grillen
  • Dessert som softice og forskellige slags wienerbrød
  • En yoghurtbar og frisk frugt

Du kan se vores priser her. Desuden har du mulighed for tilkøbe kaffe, te, kakao og seks slags juice ad libitum, så I ikke løber tør for forfriskninger.

Vælg vores stemningsfulde brunch i Odense

Har du et hjerte, der banker for brunch? Det gør vores også. Brunch er nemlig ideelt til at få selskabet lidt ned gear. Det åbner altid op for hyggelige og afslappede samtaler, og så er der ikke noget bedre end en dejlig, varm kop kaffe og et tag-selv-bord med al den mad, man har lyst til. Hos restaurant Flammen i Odense får I:

  • Et omfattende udvalg af mad og pålæg
  • Dæmpet lys og en afslappet atmosfære
  • Gæstfrit og venligt personale
  • Plads til både store og små selskaber

Om du vil forkæle hele familien, fejre en veninde, eller om du vil invitere din kæreste på brunch, så har du mulighed for det på vores restaurant i Odense. Vi har nemlig områder i flere forskellige størrelser.

Er du helt vild med at sammensætte din egen brunch, så kan du glæde dig til, at du helt selv kan bestemme, hvad du vil have på din tallerken fra vores brunchbuffet. Der er i øvrigt heller ingen ventetid på at bestille din mad. Du går blot op til vores brunchbuffet og vælger dine favoritter. Så giv den bare gas.

Frisk bagværk og et stort pålægsbord

Er der noget bedre end frisk og sprødt bagværk til din morgenkaffe? Nej vel? Hos Restaurant Flammen i Odense kan du i vores brunchbuffet både finde hvidt og mørkt brød, der er dejligt luftigt i midten, men med en sprød skorpe, der knaser helt rigtigt, når du tager en bid.

Til det lækre brød hører der selvfølgelig et stort udvalg af pålæg til. For eksempel en perfekt stegt omelet fra vores omeletstation. Eller tre forskellige slags danske oste. Prøv vores frikadeller med rødkål, der er lavet ligesom dine bedsteforældre plejede at lave dem. Eller giv efter for den søde tand, og forkæl dig selv med tre forskellige slags marmelader, sød honning eller smør brødet med Nutella. Lyder det ikke lækkert? Så giv os et kald, og bestil dit bord allerede i dag.

De varme retter

Kommer du lidt sent ud af starthullerne og er du her først på den anden side af kl. 12, er der også et lækkert udvalg af varme retter. Fra skærebrættet kan du finde magert kød, som oksecuvette med pebermix og salt og pulled pork med BBQ-marinade. Du kan også få danske klassikere, som tarteletter med hønsekødsfyld, eller køre den amerikanske stil med byg selv-burgere og pommes frites.

Der er altid plads til dessert

For de fleste er der altid plads til at slutte måltidet af med noget sødt til ganen. Her kan du nyde en kold softice og pynte den med chokoladestykker, eller du kan gå amok i vores udvalg af forskellige wienerbrød.

Hvis du ikke når ud af sengen til en brunch, er du også meget velkommen til at svinge forbi Restaurant Flammen i Odense til en god grillbuffet. Se vores aftenmenu her.