179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Næstved

Kunne du tænke dig en overdådig brunchbuffet? Så kom forbi Restaurant Flammen, og få weekendens hellige måltid i form af en lækker buffet med diverse brunchklassikere i Næstved. Her kan du nemlig vælge mellem alt fra lune retter, såsom omeletter, røræg og æggekager, til sprødt og luftigt brød med et stort udvalg af pålæg.

Overdådig brunch i Næstved på lørdage og søndage

Forkæl dig selv og dem, du holder af, med velsmagende brunch i Næstved hos Restaurant Flammen. Vi sørger som altid for en hyggelig atmosfære, så I kan nyde maden og det gode selskab.

Hos Restaurant Flammen serverer vi et bredt udvalg af lækre retter i vores brunchbuffet. Til en rimelig pris kan du sætter tænderne i alle dine favoritretter, for vi har nemlig en buffet, som du kan gå op til lige så mange gange, du har lyst.

Her kan du fylde din tallerken med blandt andet æggeretter, såsom omeletter og røræg. Derudover kan du finde både lyst og mørkt brød med en masse forskelligt pålæg, såsom:

 • Leverpostej med bacon
 • Nutella
 • Skinke
 • Ost
 • Marmelade

Der er med garanti noget, du kan lide, så tag et smut forbi os, og få stillet din formiddagssult med vores brunchbuffet hos Restaurant Flammen.

Vi har drikkelse til enhver smag

Hos Restaurant Flammen tilbyder vi – udover byens bedste brunch – også en fantastisk drikkebar. Her kan du vælge alt fra kaffe, te og kakao til hele seks forskellige slags juice. For en meget overkommelig pris kan du frit tage lige så mange kopper kaffe, kakao og juice, du har lyst til. Vi garanterer derfor, at du hverken går sulten eller tørstig hjem, når du har besøgt Restaurant Flammens brunch i Næstved.

Vores drikkebar består af hele seks forskellige slags juice, som alle er forfriskende og iskolde. Derudover er juice den oplagte drikkelse til brunch, da det giver en god start på dagen. Vælg selv din favoritjuice at skylle måltidet ned med. Vi har:

 • Ice Tea med fersken
 • Appelsinjuice
 • Æblejuice
 • Hyldeblomst
 • Ananasjuice
 • Pære- og melonjuice

Bestil et bord online

Hvis vores udvalg af brunch og drikkelse lyder som noget for dig, kan du nemt og hurtigt bestille et bord her. Du kan bestille et bord til to, hvis du skal have en romantisk brunchmiddag med din partner. Trænger hele familien til at komme ud af huset til en lækker omgang morgenmad? Så kan du selvfølgelig også bestille et bord til alle husstandens medlemmer. Vi sørger altid for en god stemning og en velsmagende brunch. Vi glæder os til at se dig til brunch i Næstved.

Kom til hygge hos Restaurant Flammen

Hos Restaurant Flammen sørger vi altid for hyggelige omgivelser, så du kan få en formidabel morgen, middag og aften i vores restaurant i Næstved. Udover at have et udsøgt udvalg af mad til brunch, kan du også få en velsmagende omgang aftensmad hos os.

Du kan til hver en tid tage et kig på vores menukort til aften her, hvor vi har alt fra mørt og saftigt kød, til lækre og festlige cocktails. Se vores priser på brunch- og aftenbuffeten her.