Flammen Kolding

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Kolding

Er du på udkig efter en velsmagende brunchbuffet i Kolding? Så er du kommet til rette sted. Spis på den allerførste Flammen-restaurant placeret på Haderslevvej i Kolding. Vi sørger for en hyggelig atmosfære og et stort udvalg af lækre brunchretter, så der er noget for selv de mest kræsne i familien. Der er jo altid én.

Få en lækker brunch i Kolding på dine fridage

På Restaurant Flammen i Kolding har du mulighed for at forkæle dig selv og én, du holder af, med brunch til en god pris. Hver lørdag og søndag fra kl. 9.30-14.00 (brunchbuffeten lukker kl. 13.30) kan du få vores ekstravagante brunchbuffet, der ikke koster en bondegård. Du kan se vores priser her.

Her kan I mæske jer i alt fra krydrede omeletter med bacon og danske klassikere, som tarteletter til sprøde rundstykker, et stort pålægsbord og kagetapas. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en god omgang brunch her på Restaurant Flammen i Kolding.

Vidste du i øvrigt, at brunch er en blanding af morgenmad og frokost? Måltidet spises ofte lidt senere end morgenmaden, og det er derfor et perfekt måltid at forkæle ganen med i weekenden.

Sprødt bagværk og det bedste pålæg

Nybagt brød med en skorpe, der knaser helt rigtigt, når du tager en bid af den. Lyder det ikke lækkert? Det synes vi også. I vores udvalg af brød kan du både finde hvidt og mørkt brød. Så om du er i gang med den fjerde slankekur inden for den sidste måned, fordi nu er det nu, eller om du bare har lyst til hvidt brød med tandsmør, så kan du finde noget, der får dine smagsløg til at danse.

Med det bedste pålæg mener vi selvfølgelig, at vi har det bedste pålæg. Netop fordi udvalget er så varieret, og du kan være sikker på, at der er noget for enhver i selskabet. Om du har lyst til varm leverpostej med champignon, æggekage med pølser og ketchup, eller om du vil have lidt til den søde tand med marmelade eller nutella, så giver du den bare gas i vores brunchbuffet i Kolding.

Fra skærebrættet

På brunchmenuen er der selvfølgelig også lækkert kød taget direkte fra grillen. Her kan du blandt andet nyde godt af mør oksecuvette med pebermix og salt, go’e ben og pulled pork med BBQ-marinade, der smelter på tungen, når du tager en mundfuld.

De søde sager

En god brunch har selvfølgelig også lidt til den søde tand. Og det har vi også sørget for. Prøv vores lækre softice i vaffel, eller tag for jer i vores kagetapas af wienerbrød. Du har også mange muligheder for at tyvstarte med det søde og smøre sød marmelade, honning eller alles favorit, Nutella, på det sprøde brød.

Gå i krig i drikkebaren

Der skal selvfølgelig også noget forfriskende drikkelse til sådan en lækker brunchmenu, som du kan få på vores hyggelige restaurant i Kolding. Du har mulighed for at tilkøbe dejlig, varm kaffe, te, kakao og seks forskellige slags kølig juice ad libitum. Det inkluderer følgende drikkevarer:

  • Ice Tea med fersken
  • Friskpresset appelsinjuice
  • Æblejuice
  • Hyldeblomst
  • Pære- og melonjuice
  • Ananasjuice

Få brunch i Kolding til store og små selskaber

Om du skal holde et arrangement for et stort eller lille selskab, så huser Restaurant Flammen stemningsfulde områder i flere forskellige størrelser, der giver os ideelle rammer for skabe en god oplevelse for dig og dine gæster. Og hvem er ikke helt vild med brunch?

Om du ønsker at holde en lille og intim fødselsdagsbrunch for venner og familie, eller et større firmaarrangement, så sørger vi for at dække fint op til jer og lave god mad, så I kan koncentrere jer om at nyde hinandens selskab. Du kan give os et kald her og bestille brunch på Restaurant Flammen i Kolding.

Det kan også være, du har lyst til at svinge forbi om aftenen. Så kan du udforske vores populære grillbuffet her, hvor du ligeledes kan nyde en varieret og velsmagende buffet.