Glostrup

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Glostrup

Har du et hjerte, der banker for brunch, afslappede samtaler og en hyggelig stemning? Så er du kommet til rette sted. Restaurant Flammen i Glostrup byder på en varieret brunch med både de traditionelle brunchretter og nye, eksperimenterende retter. I vil blive budt velkommen af smilende og imødekommende personale, nyde hinandens selskab i dæmpet belysning, der giver en hyggelig atmosfære, og sidst, men ikke mindst, vil I selvfølgelig have mulighed for at tage for jer i vores lækre brunchbuffet. Læs mere herunder.

Kom til brunch i Glostrup i weekenden

På restaurant Flammen i Glostrup synes vi ikke, at en brunch behøver koste en bondegård. Derfor kan I glæde jer til, at I kan nyde vores overdådige brunchbuffet til rimelige priser alle lørdage og søndage fra kl. 9.30-14.00 (brunchbuffeten lukker kl. 13.30). Du kan se priserne her.

I kan blandt andet smæske jer i alt fra magert kød fra skærebrættet taget direkte fra grillen, god gammeldags danske tarteletter med hønsekødsfyld, byg-selv-burger og pommes frites til yoghurt med frisk frugt, sprøde rundstykker og et stort pålægsbord til både den søde og sunde tand. Lyder det ikke dejligt?

Til en god brunch høre der selvfølgelig også forfriskende drikkelse til. Derfor har du også mulighed for at tilkøbe kaffe, te, kakao og seks slags juice ad libitum. Det inkludere følgende drikkevarer:

 • Ice Tea med fersken
 • Appelsinjuice
 • Æblejuice
 • Hyldeblomst
 • Pære og melon juice
 • Ananasjuice

Vi glæder os til at byde jer velkommen til brunch på restaurant Flammen i Glostrup.

Brunch på Flammen i Glostrup – til både store og små selskaber

Har du planlagt en date med kæresten? En hyggelig brunch med veninden? Eller måske er det hele familien, du vil invitere til fødselsdag? Ja, så kan du roligt bestille brunch på Restaurant Flammen i Glostrup. Vi huser nemlig stemningsfulde områder i forskellige størrelser, der giver os de perfekte rammer for at skabe den bedste oplevelse for dig og dine gæster – uanset antal.

En brunch har en tendens til få alle i selskabet ned i gear, og så åbner den op for hyggelige samtaler, hvilket både fungerer godt i store og små selskaber. Med vores brunch slipper du derudover for at skulle stå og kokkerere, tage opvasken, og det eneste, du i princippet skal tænke på, er at nyde dagen og de andres selskab. Er du ved at planlægge brunch til et større selskab, så kan du bestille her. Eller giv os et kald, så får vi tilpasset vores brunch, så den passer til jer.

De klassiske brunchretter

Vores brunchbuffet består naturligvis af alle de traditionelle brunchretter. For er der noget bedre end et sprødt rundstykke med dit favoritpålæg og en god kop kaffe? Udforsk vores brunchbuffet, og find både hvide og mørke rundstykker og et omfattende pålægsbord. Her vil du blandt andet opdage, at der er følgende pålæg:

 • Tre slags danske oste
 • Tre slags marmelader
 • Alles favorit, Nutella
 • Lun leverpostej med champignon
 • Letrøget laks med lun spinat
 • Pålægsfad med lækker tilbehør

De nye, eksperimenterende brunchretter

Udover de traditionelle brunchretter, kan du også finde nogle lidt mere eksperimenterende retter. Med eksperimenterende mener vi, at det ikke typisk hører sig til en brunch. Men hvis du kommer sent ud af sengen, og først er på vores restaurant i Glostrup på den anden siden af kl. 12, er det også et hit med nogle varme retter.

Her kan du blandt andet mæske dig i mørt kød taget direkte fra grillen. Var det noget med en oksecuvette med pebermix og salt? Go’e ben? Eller måske pulled pork med BBQ-marinade? Det kan også være, du har lyst til en byg selv-burger med pommes frites og bearnaisesauce. Eller du kan fylde lækre tarteletter på din tallerken. Mulighederne er mange på Restaurant Flammen i Glostrup.

Nu til desserten

Vi ved godt, det er svært, for der er så meget god mad at vælge imellem. Men husk nu at gøre plads til desserten. Du kan nemlig afslutte dit måltid med en vaffel med softice, eller vores udvalg af wienerbrød. Lyder det ikke lækkert?

Du er også velkommen til at komme forbi til vores lækre grillbuffet. Se vores aftenmenu her.