Flammen Aarhus

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Få hygge og lækker brunch i Aarhus

En god dag i Aarhus starter med en dejlig brunchbuffet. Hos Restaurant Flammen i Aarhus laver vi hver lørdag og søndag forskellige retter med gode råvarer. Ikke kun om aftenen, men allerede fra morgenstunden. Det bør du selvfølgelig smage. Oplev vores afslappede stemning og delikate brunch i Aarhus næste weekend. Her venter dig ren forkælelse for mave og øjne.

Vi brænder for udsøgt brunch i Aarhus

Måske tænker du, at en brunchbuffet i Aarhus er kedeligt og tørt. At folkene i køkkenet ikke gør sig umage med maden. Sådan er det heldigvis ikke hos Restaurant Flammen i Aarhus. Vi er nemlig passionerede omkring det, vi laver. Uanset om det er lækre kødudskæringer eller en frisklavet omelet. Med et besøg hos os skal du kunne gå mæt og tilfreds herfra. Du kan for eksempel prøve:

  • Rundstykker, lækkert pålæg og tre slags marmelade
  • Lune retter som æggekage, omelet og leverpostej
  • Lidt til den søde tand i form af vafler og wienerbrød
  • Det gode kød fra skærebrættet og frisk salatbar

Du kan faktisk allerede få stillet sulten, så snart du har fået et bord. Du kan nemlig gå op og få din brunch med det samme. Her står lækre anretninger klar til dig. Det brede udvalg bliver løbende udskiftet, så du aldrig møder en tom buffet. På den måde undgår du lange ventetider og en skuffet, tom mave. Tag dine venner, familien eller kolleger med til en god start på dagen. Hos Flammen Aarhus har vi hyggen og maden i orden.

Derudover har vi også dejlige drikkevarer, som du køber ved siden af. Vi har for eksempel varm kaffe, te, kakao og hele seks slags juice. Tilsammen giver vores udsøgte brunch i Aarhus og den dejlige atmosfære dig en afslappet, mættende start på dagen. Du bestemmer, hvad der skal på din tallerken – vi sørger for den gode kvalitet og service. Se hele vores brunchbuffet i Aarhus her.

Hgggelig stemning og lækker brunchbuffet

Besøger du den nordligste Flammen-restaurant, befinder du dig i en smuk bygning med sjæl og historie. Her glæder vi os til at byde dig velkommen og skabe en god start på dagen. Vores brunchbuffet i Aarhus emmer af god mad, fristende søde sager og mulighed for dejlige drikkevarer. Og du skal ikke bekymre dig, om der er nok. Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller mængden af mad. Hverken morgen, middag eller aften.

Leder du efter en god restaurant i Aarhus, så besøg vores, der ligger centralt i byen. Selvom vi fokuserer en del på at lave dejlig morgenmad til dig, så glemmer vi ikke den røde tråd: En hyggelig stemning. Derfor har vi skruet op for levende lys, afslappet lysdæmpning og smukke antikviteter. Vores personale er imødekommende og smilende.

Det er nemlig væsentligt for os, at du som gæst går herfra med en behagelig og mættende følelse. Og har du plads til mere mad, griber du blot en ny tallerken. Hos Restaurant Flammen i Aarhus behøver du ikke købe både forret, hovedret og dessert for at blive mæt. Børn under 12 år får desuden halv pris på brunch. Børn under fire år spiser gratis brunch. Se alle vores priser her.

Oplev hyggelig brunch i Aarhus til dit arrangement

I vores behagelige og milde atmosfære er der plads til alle. Du kan for eksempel arrangere fødselsdag, jubilæum og barnedåb hos os. Bestem selv tempoet. Det kan være, den korte ventetid indbyder til gåtur langs havnen? Eller har du lyst til at komme helt ned i gear? Ring til vores restaurant i Aarhus, og hør nærmere om dine muligheder for at afholde et arrangement. Vi står for at:

  • Lave en pæn borddækning og ordne indkøb
  • Lave udsøgt brunchbuffet til alle
  • Klare både opvask og rengøring efter besøget
  • Servicere med drikkevarer og lytte til jeres behov

Vi håber, du vil prøve vores dejlige buffet i Aarhus. Her er alt fra blødkogte æg, letrøget laks, danske oste og det populære Nutella. Er du mere til kød og salat? Vores buffet holder åbent helt indtil frokost. Du kan altså sove længe og stadig nå at få vores gode mad. Byg din egen burger, spis hjemmelavede tarteletter, pommes frites eller smag vores populære kød. En god restaurant i Aarhus, hvor der er plads til at få byturen ud af kroppen eller en afslappet morgen med familien.

Har du lyst til at komme forbi om aftenen, har vi også Flammen Special. Her får selskabet grillbuffet, én drikkevare og softice. Du har også mulighed for All Inclusive. Tilbuddet indeholder buffet, drikkevarer ad libitum og dessert. Vi har god erfaring med både at håndtere de små og store selskaber med vores buffet. Du kan derfor roligt invitere dine gæster med på god mad på Restaurant Flammen i Aarhus.