Flammen Aalborg

179,-

Weekendbrunch

Åbningstider
Lørdag – søndag 9.30 – 14.00
Brunchbuffeten lukker
Lørdag – søndag 13.30
Brunch

Vores overdådige weekendbrunch indeholder

Se udvalg

Brunch

Røræg

Spejlæg

Bacon i skiver

Baked beans

2 slags pølser

Lun leverpostej m. champignon

Rösti

Kyllingeoverlår

Kyllingenuggets

Frikadeller

Sesambagt laks med sennep, syltede rødløg og krydderurtedressing

Bearnaisesovs

Salatbar med dressing

Omeletstation

Pommes Frites

Yoghurtbar m. frisk frugt

Fra skærebrættet

Øl braiseret oksekød med pale ale

Go’e ben

Chicago pork med krydret rub

Kalvecuvette bbq krydderi og hvidløg

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Drikkebaren

Du kan tilkøbe vores drikkepakke som betyder kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Se udvalg

Brunch drikkevarer

Kaffe

Te

Kakao

Juice

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Rundstykker og det lækre tilbehør

Hvidt brød, groft brød – det bestemmer du helt selv. Du bestemmer også, hvad du vil gøre med brødet. Vil du smøre det med varm leverpostej og champignon på toppen? Vil du gemme det under spejlæg og bacon? Eller vil du smøre det tykkeste lag smør og Nutella på? Så giver du den bare gas, vi har nemlig både det klassiske pålæg og mulighed for lækre, nye twists.

Se udvalg

Brødkurven

Rugbrød i skiver

Rundstykker

Forskellige wienerbrød

Spandauer m/creme

Thebirkes med remonce

Minicroissant

På brødet

3 slags danske oste m. frugt

Pålægsfad m. tilbehør

Det søde på brødet

3 slags marmelade

Nutella

Honning

Pålægschokolade

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Til den søde tand

Vi går aldrig ned på søde sager – det gælder naturligvis også i vores brunchbuffet. På brødet kan du smøre en af vores 3 marmelader på, lidt sød honning, et par skiver pålægschokolade eller alles favorit: Nutella. Mums! Men du kan også give helt slip og nyde vores lækre wienerbrød, eller… hold nu fast – vafler med softice!

Se udvalg

Desserter

Vafler og pandekager med softice

Forskellige wienerbrød

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.

Brunch i Aalborg

Tag familien, din ven eller mor i hånden, og kom på besøg til en lækker brunchbuffet på Restaurant Flammen i Aalborg. Her kan du både finde de traditionelle brunchretter og nye, spændende versioner af dem. Vi sørger for en hyggelig atmosfære og god service, så I kan komme ned i gear efter en hård arbejds- eller skoleuge. Bestil allerede i dag. Du kan kontakte os her.

Kom på besøg til brunch i Aalborg

Brunch. Weekendens hellige måltid. Det er et måltid, du ser frem til, fordi du kan sove længe, og du kan få et større udvalg af retter. Det er jo ikke en blanding af morgenmad og frokost for ingenting.

Hver lørdag og søndag har du mulighed for at kigge forbi vores restaurant i Aalborg mellem kl. 9.30-14.00 og nyde en ekstravagant brunch, der ikke koster en bondegård. Du kan se vores priser her. Udover de traditionelle retter består vores brunchbuffet blandt andet af følgende retter:

  • Byg selv-burger med pommes frites og bearnaisesauce
  • Fire slags mørt kød taget direkte fra grillen
  • Gode, gammeldags, danske tarteletter med hønsekødsfyld
  • En yoghurt- og softicebar med frisk frugt

Til en god brunch bliver man også nødt til at få lidt forfriskende drikkelse. Her kan du glæde dig til, at det er muligt at tilkøbe kaffe, te, kakao og seks slags juice ad libitum. Det gælder følgende drikkevarer:

  • Ice Tea med fersken
  • Appelsinjuice
  • Æblejuice
  • Hyldeblomst
  • Pære-og melonjuice
  • Ananasjuice

Forkæl en eller flere du holder af med brunch

Det er altid skønt at forkæle nogle, du holder af med brunch, eller at blive inviteret på brunch for den sags skyld. Brunch åbner nemlig op for hyggelige og afslappede samtaler, og det er en god måde at komme ned i gear på efter en stresset arbejds- eller skoleuge. Om du vil forkæle hele familien, fejre en veninde, der har fødselsdag, eller om du vil invitere dine forældre på brunch, så er I velkomne på Restaurant Flammen i Aalborg.

Her vil I blive mødt af imødekommende og smilende personale. Træde ind i en afslappet atmosfære med dæmpet lys. Og der er plads til både små og store selskaber, da vi har områder i forskellige størrelser. Desuden kan I selv sammensætte lige præcis den brunch, I bedst kan lide i vores alsidige og lækre brunchbuffet. Så er der ikke nogen i selskabet, der tager sultne hjem – for der er jo altid én i selskabet, der er en smule kræsen.

Det kan også være, du hellere vil invitere én, du har kær, ud til lækker aftensmad. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Se vores aftenmenu her.

Brunch på Restaurant Flammen i Aalborg – ideelt til børnefamilien

Vi kender alt til, at det sommetider kan være rimelig stresset at have små børn. Børnene skal vækkes, så skal de have morgenmad, så skal den ene køres i børnehave, den anden skal i skole, den ældste skal måske til en fritidsaktivitet efter skole og den yngste har en legeaftale. Så skal de hentes igen, aftensmaden skal laves, og så skal de puttes. Puf, så er den dag gået.

I weekenden derimod er der lidt mere tid til kvalitetstid med familien. Og her er det ideelt at kigge forbi Restaurant Flammen i Aalborg til en hyggelig brunch. Du slipper for at kokkerere, vaske op, og det eneste, du skal tænke på, er at nyde at være sammen med familien – og selvfølgelig sørge for, at børnene ikke laver spilopper.

Nu til de klassiske brunchretter

Vores brunchbuffet består selvfølgelig også af alle de klassiske brunchretter. Prøv eksempelvis vores lune leverpostej med champignon, frikadeller med rødkål eller en af vores tre slags danske oste på et sprødt rundstykke, som du både kan få i hvid og mørk udgave. Mulighederne er mange.

Desuden kan du også finde pålæg til den søde tand. Vælg mellem tre slags marmelader, Nutella, sød honning og pålægchokolade. Om du er på slankekur eller til tandsmør, så er der noget for dig på Restaurant Flammen i Aalborg. Og husk at gøre plads til desserten. Vi har nemlig et lækkert udvalg af forskellige slags wienerbrød.
Vi glæder os til at byder jer velkommen på Restaurant Flammen i Aalborg.